Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 vagy 2 csík? Csak beképzelem...

1 vagy 2 csík? Csak beképzelem a 2. csíkot?

Figyelt kérdés

vajon szellemcsík vagy valódi?

Segítenétek??

[link]

2014. okt. 8. 23:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Az első menzesszel a megfogant "babák" 70%-a elmegy, Neked ezek szerint túlélte.
2014. okt. 9. 02:48
 12/27 anonim ***** válasza:
Én csinálnék másikat két-három nap múlva.
2014. okt. 9. 03:23
 13/27 anonim ***** válasza:
szerintem is pozi :) ugyan úgy rózsaszín, és a vastagsága is jó...tehát reménykedhetsz...ha csak nem egy elhalt terhesség "utózengése". csinálj még egyet, akár ma reggel ha erősebb akkor van remény. sok sikert.
2014. okt. 9. 05:57
 14/27 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, mikor csináltad? reggel, délben....stb?
2014. okt. 9. 05:58
 15/27 anonim ***** válasza:
Pozitív.
2014. okt. 9. 08:19
 16/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. :)

reggel 3:30kor csináltam. a ma reggeli teszt negatív. Viszont barnázok. MIEZ?????? :(((((((

2014. okt. 9. 10:13
 17/27 anonim ***** válasza:
Ez halvány +. Én a helyedben, hogy biztos legyek benne, hogy nem egy vérzéssel távozott kémiai terhességről van szó ugyanilyen márkájú tesztet vennék másodikra is. Ha nem halványul a csík, hanem inkább erősödik, akkor megmaradt a baba. (Eltérő márkájú tesztek más erősségű csíkot mutathatnak, szóval ha nem sikerül ugyanilyen teszted venned, akkor csak azt nézd hogy két csíkos-e.)
2014. okt. 9. 10:17
 18/27 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. (Pedig hogy megfogadtam, hogy nem tesztelek , hanem "megülök a seggemen".... :) :) ) megfogadom a tanácsod! ;)
2014. okt. 9. 10:24
 19/27 anonim ***** válasza:

Szia, most látom, mit írtál. Ugyanolyan tesztet csináltál most is mint először? Mert ha nem, akkor még van remény.

Két verzió van: Lehet, hogy nem mégsem maradt meg - még mindig jobb, most mint később. Vagy lehet hogy megmaradt, csak alacsony a progeszteron szinted, azért barnázol.

Tesztelj újra, lehetőleg ugyanazzal a teszttel, amivel először + lett. Ha újra + lesz, akkor doki. Ha -, akkor elment, de legalább tudod, hogy teherbe tudsz esni, csak most valami hiba közbecsúszott. (Egyébként nekünk egy késő mensivel kiürülő terhesség utáni hónapban jött a baba, szóval fel a fejjel.)

2014. okt. 9. 10:26
 20/27 A kérdező kommentje:

Szia! Nem ugyanaz a márka. Pont a nagyon halvány miatt gondoltuk, hogy másikat csinálok. Apró görcsök normálisak?

Még nem élem bele magam. Ha nem baba, akkor következő hónapban. Vagy utána. :)

Najó azért kiugranék a bőrömből ha tényleg pozitív lenne a teszt. Pár nap múlva csinálok egy másikat az első márkából. ;)

2014. okt. 9. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!