Lányok! Ki nem várja október 26. -ára és környékére? Ha van kedvetek beszélgessünk.
Reni, bocsi a késői válaszért, nekem igen! A nemvárt előtt csak a szokásos, tisztuló jellegű folyásom volt, majd ahogy közeledett a mensi esedékes napja, de főleg utána egyre bővebb és krémesebb lett! Azóta sem jött meg? Teszteltél? Drukkolok Neked!
Én amúgy tegnap csináltam egy újabb tesztet, azt hittem jobban erősödik majd a 2. csík, de az is igaz, hogy éjjel is ki kellett mennem, így csak 3 óra telt el két pisilés között,bocsi a részletekért, csak izgulok. Megtartottam egyelőre a régi tesztet is a könnyebb összehasonlítás érdekében! Nem szeretnék tolakodó lenni, de örülnék, ha veleményeznétek, mert nincs nagy tapasztalatom tesztelgetés terén, a kislányomat laborban mutatták ki! Összegzés: szombatra nem vártam, a felső teszt vasárnapi, az alsó keddi. Itt a kép, előre is köszönöm!!!!
Többiek hogy álltok?
Eszter
Köszönöm Reni a gyors választ és a biztató szavakat! Akkor izgulhatunk együtt, mert én is pénteken szeretnék tesztelni újból! Lehet, hogy pár nappal később fogant a babád (ha....) még ha a peteérésed pontosan is tudod! Milyen tesztet használtál? Kívánom, hogy a pénteki két csíkos legyen!
Eszter
Sziasztok!
Én most kezdtem el barnázni pedig vasárnapra nem várom. :(
Kérdező, sajnálom, mindig ennyivel előtte barnázol? Nem lehet, hogy alacsonyabb a progeszteron szinted? Vagy most előbb is jött meg? Ha csak barnázol még van egy halvány reménysugár!
Reni :( a 10-esnek már mutatnia kellene valamit, persze, lehet, hogy ennyit csúszik a ciklusod. Én a helyedben azért kipróbálnék egy másik fajta tesztet is, ha továbbra sem jön meg! Szurkolok! Igen, vannak tüneteim (émelygés, derékfájás,farkasétvágy, fáradtság és gyakori pisilés) ezek hol erősebbek, hol gyengébbek. Nemvárt környékén nagyon erősen fájt a méhem és szurkált a petefészkem, ez azóta nincs. Ma éjjel csináltam még egy tesztet, szépen erősödött szerencsére :)
Többiek hogy vagytok?
Eszter
Eszter!
Nem szoktam barnázni. Igazából mára még csökkent a mennyiség is.
Teszteltem de sajnos negatív lett. :(
Neked nagyon boldog babavárást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!