Lányok! Ki nem várja október 26. -ára és környékére? Ha van kedvetek beszélgessünk.
Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 11:25
11/68 anonim válasza:
1.vagyok! (6 év után)második terhesség lenne,mi is tesókát várjuk,első hónapos próba!!!remélem mindenkinek összejön!! :)
12/68 anonim válasza:
és milyen nemű babát szeretnétek??,
13/68 anonim válasza:
Sziasztok! Én 18ra nem várom, első probálkozós hónap :-)
Ma egész nap szurkál bal oldalt az alhasam, nem tudom ez mit jelenthet. Lehet, hogy semmit és csak bekepzelem :-)
14/68 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Nagyon drukkolok nektek is, hogy legyen kistestvér. :)
2014. okt. 8. 14:11
15/68 A kérdező kommentje:
Én első babának lányt szeretnék. :) az sem baj ha fiú lesz.
Nehezebben tudom magamat elképzelni, fiús anyukának. De ha fiú jön ugyanolyan boldog leszek. :)
2014. okt. 8. 14:22
16/68 anonim válasza:
Sziasztok! Én október 21-re nem várom. Harmadik baba lenne, 3 éves és 14 hós nővérei mellé. :)
17/68 A kérdező kommentje:
Szia! Vagyunk itt első hónapos próbálkozók. :) Remélem neked is sikerül egyből. :)
2014. okt. 8. 14:33
18/68 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok nektek is! Sok szép 2 csíkos tesztet szeretnék látni. :)
2014. okt. 8. 14:39
19/68 anonim válasza:
16-os!szorítok hogy nektek is sikerüljön a 3-dik bébi!1 nap külömbséggel nem várjuk a menzit,mert én 22-re nem várom,mi is 3-at szeretnénk.Remélem sok 2 csíkos pozi teszt lesz itt:)
20/68 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekünk második próbálkozós hónap. Első baba lenne. A párom fiút szeretne, én a lánynak is ugyanúgy örülnék. :) Október 26. környékére nem várom. Elvileg hétvégén lesz ovum. Belehúzunk a párommal. :)
Megy a drukk mindenkinek!
Kinga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!