Szomorú,hogy elkeseredettségedben ez maradt,hogy itt màsok kérdése miatt flegmázol és oktatsz...
2014. okt. 7. 21:35
12/20 anonim válasza:
negatív
Azt elárulhatnád, hogy mikor kéne megjönnie?
2014. okt. 8. 04:48
13/20 anonim válasza:
Egyértelműen negatív.
2014. okt. 8. 05:51
14/20 anonim válasza:
Ez olyannyira halvány,hogy nem is látszik.Negativ,sajnálom!Ne add fel,következő hónapban sikerül:)
2014. okt. 8. 09:26
15/20 anonim válasza:
Mikorra nem várod? Persze lehet tesztelni nemvárt előtt is, és megértem h nem tudod kivárni. Szoritok nektek nagyon. Ja és az is lehet h nekünk a képen nem úgy látszik mint élőben... Mikor voltatok együtt? A ciklusod hányadik napjain?
2014. okt. 8. 12:57
16/20 anonim válasza:
Sajnalom kérdező,egy ritka tapló válaszolot fogtal ki a 4-8-10es személyèben:-( Miert kell vkivel igy belegyalogolni,elég beteges dolog!
2014. okt. 8. 13:07
17/20 anonim válasza:
*valakibe
2014. okt. 8. 13:07
18/20 anonim válasza:
én se látom,de nem estiből kell csinalni,ha kicsi,akkor meg csak a reggeli mutatja
velem is bunkók vtak múltkor kérdeztem,pedig nekem pozitív volt,de ha az ember hónapok óta próbálkozik már minden félét lát
reggel nem néztél újat?
2014. okt. 8. 13:10
19/20 anonim válasza:
TE MÁR NAGYON BE LEHETSZ ŐRÜLVE A TESZTELÉSBE, MÁR NE IS HARAGUDJ, DE ENNÉL NEGATÍVABB TESZT NINCS IS!
TÖBBEN IS ÍRTUK MÁR A MÚLTKORI KÉRDÉSEDRE IS, HOGY NEGATÍV, MIÉRT NEM HISZED EL?????
EZ NEGATÍV.... NAGYON-NAGYON SAJNÁLOM ÉS NAGYON KÍVÁNOM NEKED, HOGY BABÁSODJ MINÉL ELŐBB!
ÉN IS 8 ÉVIG VÁRTAM A BABÁRA, KÍVÁNOM, HOGY NEKED NAGYON HAMAR SIKERÜLJÖN! DE EZ AKKOR IS NEGATÍV :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!