Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkozós időszakban vitamin?

Próbálkozós időszakban vitamin?

Figyelt kérdés

Második hónapja próbálkozunk a babával ami eddig nem sikerült. Elevitet szedtem egészen addig, amíg most meg nem jött. Amíg nem tuti, hogy terhes vagyok-leszek, addig milyen vitamint szedjek? Elevitet szedhetek mással pl: folsavval-vassal-kálciummal??

Köszi a válaszokat :)

2014. okt. 6. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
szedjél B-vitaminokat, ha kalciumot is akarsz, akkor azt is, de magnéziummal és D vitaminnal. A folsav a B vitamincsaládhoz tartozik. Ha mindenevő vagy, akkor a többi felesleges.
2014. okt. 6. 00:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Hú, ez volt aztán a gyors válasz :) :) Köszönöm szépen!!
2014. okt. 6. 00:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak folsavat szedek meg C-vitamint. A terhesvitaminokról nem mondanak jókat, csak a marketingjük az :) Nekünk is ez volt a 2. hónap, vagyis már kezdődik a harmadik.
2014. okt. 6. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Mivel van még az Elevitből pár szem, így max beszedem, de mi van ha nem lesz baba még hónapokig??? Van olcsóbb vitamin is, mint ez a 3ezres bogyó... Szerintem áttérek csak a Folsavra+Béres C-vitamin.

Második: :) Nagyon drukkolok nektek!!! Reméljük hamar kopogtat mind2nknél a gólya :) ;)

2014. okt. 7. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!