Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a menstruáció utáni 3 napon voltunk együtt védekezés nélkül a férjemmel. Utána már csak védekezéssel voltunk együtt. Volt körülbelül 2 hete egy pici rózsaszín folyásom és megijedtem. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Volt még itthon megmaradt fogamzásgátló (nacrez) vettem be belőle 4-5 tablettát. Nem lehetek terhes ugye?2014. okt. 5. 10:46
11/12 anonim válasza:
3. válaszadó vagyok. 6. napon (épp mensi után 1 nappal) voltunk együtt abban a ciklusban, amikor megfogant a babánk. Azóta már meg is született. Sajnos, ha össze-vissza szeded a fogamzásgátlót, és még csak nem is kimarad egy szem, hanem az a ritka, hogy beveszel valamit, akkor annak semmi értelme. Már egy hiányzó szem is csökkenti a biztonságot. Nem is értem, miért vetted be?
12/12 anonim válasza:
Kedves utolsó! Mi mensi után 1. nap, tehát az 5. nap voltunk együtt. Mikor mentél utána orvoshoz? Van 1-2 halovány + és 1-2 negatív tesztem. Tutit orvos tud mondani, de jelen esetben nem tudom hogyan számoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!