42. napon negatív teszt, még van esély?
38-40 naposak a ciklusaim.
A 12., 13., 15., 23., 28., 29., 36., 37., 39., 40., 41. napokon voltunk együtt. (Inkább mindet leírtam.)
Kedden barnáztam.
Néhány reggelen erős hányingerem volt, ma émelygés.
Enyhe szúrás van a hasamban, mintha zsibbadna.
Ma reggel 2db 10-es érzékenységű teszt is negatív.
Még van esély? Holnapután újabb teszt.
Igen, amikor pár napja már kérdezősködtem itt, akkor írtam is, hogy ha/amikor most megjön, majd elmúlik, utána megyek orvoshoz, mert amióta abbahagytam kb. egy éve a fogamzásgátlót, felborult így a ciklus, de különböző okoknál fogva nem tudtam még kivizsgáltatni magamat. Természetesen, ha nem jön meg pár napon belül, akkor is elmegyek.
Szóval valószínű, hormonzavar okozza a hosszú ciklust. (Voltam már nődokinál ezzel, de a kivizsgálást nem kezdtük meg.)
De ilyen hosszú még nem volt. Azt mondják, várni kell a teszttel a leghosszabb ciklusod utáni napig, hát ezért vártam.
Nekem peteérés nélküli ciklusom volt 43 napos.Ha volt peteérésem akkor max 38 napos volt a ciklusom.
Azért drukkolok neked hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!