4 év után sem hagy nyugodni? Mikor estem teherbe? 4 éve munkába menet megerøszakoltak. Ez volt január 18. -án. Előtte jan.5. -én volt meg.
Akkor voltam orvosnàl,mintavètel,stb.Esemény utànit nem vettem be,mert azt hittem akkor màr terhes vagyok férjemtøl.3 hónapja akkor màr nem vèdekeztünk. Januàr végèn kèszült teszt negatív lett. Febr.2.-án megjõtt,de nem emlékszem milyen menzesz volt,de biztos h megjött rendesen 26 napra.Màrcius 1-re vàrtam,nem jött,teszt pozitív.Orvos màr làttot kis petezsàkot, ès febr.2höz szàmolva 5 hèt 6 naposan 6 mm volt a baba. Olvastam itt olyat h ha màr làtszik petezsàkot,akkor legalabb 5 hetes a terhesség. Nem èlvezett belèm. Férjemmel nem vèdekeztünk februárban sem. Viszont csak 6.-àtol 12.-èig voltunk együtt.
Mièrt van az,h nèha lànyomban azt a szemetet làtom?
Ahogy a többiek mondták, a terhességet az előző menzesztől számítják, a fogantatás nagyjábóli időpontjához abból le kell vonni két hetet. Tehát februárban fogant, biztos, hogy párodé.
Borzasztóan sajnálom, ami veled történt. Tényleg jó lenne keresned segítséget a feldolgozásához.
Sziasztok! Mindenkinek köszõnöm a megnyugtayàst.
Pszichológusnàl voltam, nem segìt. Férjem mindent tud,ő bem ideges emiatt. Tudja az õvé. Más senki nem ismeri a történteket, de mindenki azt mondja tiszta apja. Szerintem egyikünkre sem hasonlít. A teszt nem 30 000,ez biztos, és most azt mondom semmin nem vàltoztatna az eredmény, hiszen imádom,ő életem értelme.
Megnyugodtam kicsit, h szinte mindenki kizàrta a legrosszabbat.
Februar kozepen fogant a kislanyod, o a ti kozos babatok:-).
Sajnalom ami veled tortent, szerintem ezen az ido fog segiteni, ha ilyen gondolatod van, akkor pedig nezz a ferjedre es a lanyodra, ok a te csaladod, veluk biztonsagban vagy!
Bár lufi lenne...aki nem élt át ilyet, az el sem tudja ezt képzelni. Folytattuk, mert nekem és páromnak is kellett a baba...
Többieknek mindent köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!