Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokal kevesebb az esélye...

Sokal kevesebb az esélye fagyasztott spermiumbol hogy sikerül a lombik mint frissből?

Figyelt kérdés
az első frissből lett csinálva 5 naposan kaptam vissza 2 db ot.lett sárgatestem de vérezni kezdtem.nem sikerült.nemsokára mennénk ujra de félek h nem fog sierülni mert nem frissből lesz.

2014. okt. 3. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen a laboratóriumi megtermékenyítés technikája amit én nem ismerek). Önmagában a fagyasztás/felolvasztás károsítja a spermiumok egy részét, de önmagában a mozgásképességből nem lehet következtetni a termékenyítő képességre. Itt nyilván arról lehet szó, hogy ha adott számú petesejt mindegyikébe bejuttatnak egy spermiumot, akkor friss spermiumok esetén több megtermékenyített petesejt fog osztódásnak indulni és blasztocitává alakulni, mint fagyasztott spermiumok esetében. Mivel a blasztocitát ültetik be, ezért friss spermium esetében több lesz a rendelkezésre álló készlet (mivel a petesejtek száma a korlátozó tényező).
2014. okt. 3. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs hivatalos adat sztem, de igen, sokkal kevesebb ébred fel. :(
2014. okt. 7. 09:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokkal kevesebb ébred fel, de úgyis azok számítanak, akik felébredtek. Ahogy az orvosom mondta, egy is elég a sikerhez.
2014. okt. 7. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!