Pánik! Fogantatás körüli időben vagyok, és nagyon beteg vagyok, baja lesz a babának, ha megfogan?
Istenem! Mi baja lenne!? Komolyan néhány embernek gyerekvállalás előtt IQ szintet mérnék! Ha csak a józan paraszt eszedet veszed elő, akkor is tudnod kéne, hogy az ég világon semmi baja sem lesz!!
Áhhh....
Oo mami... hogy akarsz ennyi ésszel gyereket vallalni??? Miért lenne tőle baja??? Akkor aki nem tervezetten csinál gyereket annak boztos beteg lesz, mert nem ürít ki mindent a szervezetéből.
Borszasztó amilyen kérdések itt vannak. Egyik sem anyának való.
hát, a terhességed izgalmas lesz, az tuti.
nem, nem lehet baja a babádnak, ha összejön megfázva.
Én csodálkozom a rosszindulatú válaszokon! mért ne merülhetne fel az emberben, hogy mi van ha.... ?
sajna én se vagyok már fiatal (37) és egyre többször aggódok a sikertelenség miatt....
egyébként milyen anya lesz? van egy 7 éves fiam.... köszöni jól van. Erőnléte kiváló, sportol, versenyez :)
szerintem akkor annyira borzasztó anya nem lehetek.... így a kérdező sem lesz az!(az aggódás miatt)
Bocsi kedves kérdező, hogy beleszóltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!