Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm, ha...

Lehet terhes a barátnőm, ha csak pettingeltünk? Meg ujjaztam, utána odatettem a péniszem az övéhez, majd orálisan kielégítettem, és megujjaztam? Amikor a péniszemet odatettem még csak a nagy ajkakat sem húztam szét. Kevés előváladék volt rajta.

Figyelt kérdés
Az eset tegnap történt, ma az iskolába azt mondta hogy fáj a hasa (valami nyomó érzés, de nem tudta pontosan elmondani) és egy picit hányingere is volt. Ez lehetséges a stressz miatt nem? Halálra izguljuk magunkat folyamatosan..

2014. okt. 1. 15:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem merünk a szüleinkhez sem fordulni, szégyeljük, most ahogy elgondolkoztunk rajta, nem nekünk való ez. Még fiatalok vagyunk.. De egyszerűen nagyon félünk..
2014. okt. 1. 19:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Mondom , ne féljetek, teljesen felesleges. Hány évesek vagytok? Nem lehet terhes a barátnőd, ez 100 %, és főleg nem jelentkezhetnek ilyen korán a terhességi tünetek. Ha valóban hányingere van, akkor valami más betegsége lehet.
2014. okt. 1. 19:19
 13/23 A kérdező kommentje:
Szégyellem kimondani, 14 mindketten, tudom hogy ezt nem most kéne, de meggondolatlanok voltunk és felelőtlenek..
2014. okt. 1. 19:22
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező nem bántani akarlak de előbb tájékozódj mi módon lesz baba és mikor jelentkeznek a tünetek. Addig még csak ne is pettingeljetek.

Másnapra tutira nem fog terhességi tüneteket.

2014. okt. 1. 19:35
 15/23 anonim ***** válasza:
25%
Ne szégyelld magad, de azért jó, hogy "megbántátok", hogy felelőtlenek voltatok. Védekezzetek legközelebb és nem fogtok aggódni. Én 15, férjem 13 évesen szexelt először (nem csak petting) és egyáltalán nem bántam meg. Bár eléggé tájékozott voltam már akkor, szóval nézzetek utána kicsit a dolgoknak és nem lesz baj belőle.
2014. okt. 1. 19:38
 16/23 A kérdező kommentje:
Tudjuk mi hogy van stb... De egyszerűen néha belegondolok milyen lesz ha terhes lenne, abortuszra kéne mennie.. És bele borzongok.. Tovább tanulás előtt ez egyáltalán nem egy jó dolog :/
2014. okt. 1. 19:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Szóval biztosan nem lesz terhes?
2014. okt. 1. 20:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Igen,biztosan.De azért ezentúl legyetek elővigyázatosabbak,mert ha gyakran csináltok ilyen és hasonló dolgokat,akkor előbb-utóbb bekövetkezik a baj!
2014. okt. 2. 09:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Ne kattogjatok már ezen! Hány ember kell még hogy leírja hogy nem terhes a barátnőd, hogy megnyugodjatok végre. Láttál egy olyan választ is, hogy van bármi esély rá a "tünetek" alapján?? Ha nem akkor ne kérdezd meg századszorra is, hogy tuti-e KÉRLEK!!
2014. okt. 2. 11:06
 20/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat
2014. okt. 2. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!