Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S. kiujjult volna? Mar...

S. O. S. kiujjult volna? Mar nincs eselyem terhesegre?

Figyelt kérdés

Endometriozis mutetem volt tavaly novemberben.azota sem estem teherbe :-( es ugy veszem eszre hogy kiujjult megint :-(

30 ra vartam a mensesem de mar szept 24- tol gorcsoltem erosen.

Aztan megis jott de erosen es darabosan es sok mehnyalka haryaval.es faj kozben az aranyerem is.ugyen ezek a tunetek voltak tavaly is mutet elott.ja es elenk piros ver.ebol is eszre vettem.

Ismerosom azt ajanlotta hogy szegyek premens tabletatt napi 1 .

Az lenne a kerdesem hogy a premens tabi valoban segit az endometriozisomon? Mutetre nem szeretnek meni mert rossz elmenyem volt a mutoben!

Mar sosem fog sikerulni a baba mert kiujjult az endom?

2014. okt. 1. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Élénk piros vérzésnél orvoshoz mennék (akármilyen rossz emlékeim keletkeztek), nem az ismerős tanácsát követném. Javulást!
2014. okt. 1. 08:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszonom nagyon a valaszod.

Orvosom szabadsagon van pont most! De nem is tudna egy ultrangal megallapitani tavaly sem tudta csak mutet soran!

A rossz elmenyem anyi volt hogy nem tudtak altatasbol felebreszteni 40 percig kuzkodtek mire vissza hoztak ;-(

2014. okt. 1. 09:03
 3/5 F.B.I. ***** válasza:
Szia! műtét után nem kellett volna gyógyszeres terápiát kapnod? és utána újabb műtét?
2014. okt. 1. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
első voltam: már október van, remélhetőleg elmúlt a menzeszed és nem görcsölsz! Megértelek a rossz élmény miatt, én minden altatásból sokkosan ébredtem! Azt nem tudom, hogy a premens tabletta hogyan működik, mire hat valójában, de talán az interneten meg lehet találni. Javulást kívánok Neked!
2014. okt. 1. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem kaptam kezelest mutet utan.mert aut mondta a nodoki h nem kell.

Mar a mensesem vegen vagyok es tegnap ittam egy premens tabit egybol jobban lettem tole.ma is itam.

2014. okt. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!