S. O. S. kiujjult volna? Mar nincs eselyem terhesegre?
Endometriozis mutetem volt tavaly novemberben.azota sem estem teherbe :-( es ugy veszem eszre hogy kiujjult megint :-(
30 ra vartam a mensesem de mar szept 24- tol gorcsoltem erosen.
Aztan megis jott de erosen es darabosan es sok mehnyalka haryaval.es faj kozben az aranyerem is.ugyen ezek a tunetek voltak tavaly is mutet elott.ja es elenk piros ver.ebol is eszre vettem.
Ismerosom azt ajanlotta hogy szegyek premens tabletatt napi 1 .
Az lenne a kerdesem hogy a premens tabi valoban segit az endometriozisomon? Mutetre nem szeretnek meni mert rossz elmenyem volt a mutoben!
Mar sosem fog sikerulni a baba mert kiujjult az endom?
Koszonom nagyon a valaszod.
Orvosom szabadsagon van pont most! De nem is tudna egy ultrangal megallapitani tavaly sem tudta csak mutet soran!
A rossz elmenyem anyi volt hogy nem tudtak altatasbol felebreszteni 40 percig kuzkodtek mire vissza hoztak ;-(
Nem kaptam kezelest mutet utan.mert aut mondta a nodoki h nem kell.
Mar a mensesem vegen vagyok es tegnap ittam egy premens tabit egybol jobban lettem tole.ma is itam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!