Esti hőm 37 fok hüvelyben. Tudom, hogy reggel kellene hőmérőzni de olyan izgatott vagyok. Már 1 hete késik alhasi fájdalmaim vannak, hányinger egésznap stb. Ez az esti hő utalhat terheségre vagy csak a reggel mérvadò?
Mikor akarsz tesztelni? Csak azért, mert már réges-rég kimutatná.
Csak ez, hogy 37°C a hőd nem utal terhességre. A tény, hogy egy hete késik, és hányingered van, az annál inkább.
Tesztelj!
Sok sikert! :)
Nem volt korai a teszt, nekem 3 napos késésnél esti vizelettel leugrott a 2 csík. A napközbeni hő abszolút nem mérvadó. És ha azt nézem, hogy hüvelyben mérted és még napközben is, akkor ez a 37 fok nem különösebben magas hő.
Amíg nem jön meg, ismételgesd a tesztelést, mert az ilyen méricskélésekkel úgy sem fogod megtudni mi a helyzet. A teszt meg előbb-utóbb kimutatja.
20:57 Igen, abban az esetben, amikor csecsemők/babák LÁZÁT mérik, természetesen le kell vonni a fél fokot, hogy a valós eredményt kapjuk meg. De egy sima ovulációs alaphő mérésekor nem kell "vonogatni-szorozgatni-gyököt vonni", mert a dolog szempontjából teljesen lényegtelen...
Kedves Kérdező! Pontosak a ciklusaid? Esetleg be tudnád linkelni a hőgörbédet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!