Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esti hőm 37 fok hüvelyben....

Esti hőm 37 fok hüvelyben. Tudom, hogy reggel kellene hőmérőzni de olyan izgatott vagyok. Már 1 hete késik alhasi fájdalmaim vannak, hányinger egésznap stb. Ez az esti hő utalhat terheségre vagy csak a reggel mérvadò?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mikor akarsz tesztelni? Csak azért, mert már réges-rég kimutatná.

Csak ez, hogy 37°C a hőd nem utal terhességre. A tény, hogy egy hete késik, és hányingered van, az annál inkább.

Tesztelj!

Sok sikert! :)

2013. jan. 21. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Huvelyben merve egyebkent is le kell vonni 0.5 fokot.
2013. jan. 21. 19:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Teszteltem már 3 napja, de nem reggeli 1 vizeletből és negatív lett. Olvasgattam a neten és arra jutottam, hogy korai volt. 2. kommentelő azt olvastam, hogy a hüvely és a végbél a legpontossabb.
2013. jan. 21. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem volt korai a teszt, nekem 3 napos késésnél esti vizelettel leugrott a 2 csík. A napközbeni hő abszolút nem mérvadó. És ha azt nézem, hogy hüvelyben mérted és még napközben is, akkor ez a 37 fok nem különösebben magas hő.

Amíg nem jön meg, ismételgesd a tesztelést, mert az ilyen méricskélésekkel úgy sem fogod megtudni mi a helyzet. A teszt meg előbb-utóbb kimutatja.

2013. jan. 21. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nekem a védőnő mondta,hogyha mérem a lázát a fiamnak (popóba ugyebár),akkor abból vonjak le ennyit. Mellesleg én is méregettem a hőmet,kb sosem ment feljebb,mégis terhes voltam az alacsony hő ellenére. Várj pár napot és tesztelj újra! Szorítok!
2013. jan. 21. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Görcsölget a hasam, mintha megakarna jönni de remélem nem fog.
2013. jan. 21. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:

20:57 Igen, abban az esetben, amikor csecsemők/babák LÁZÁT mérik, természetesen le kell vonni a fél fokot, hogy a valós eredményt kapjuk meg. De egy sima ovulációs alaphő mérésekor nem kell "vonogatni-szorozgatni-gyököt vonni", mert a dolog szempontjából teljesen lényegtelen...

Kedves Kérdező! Pontosak a ciklusaid? Esetleg be tudnád linkelni a hőgörbédet?

2013. jan. 22. 10:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Pontosak a ciklusaim. Nem a neten vezetem a ciklusaimat. Tegnap este ùgy görcsölt a hasam, hogy azt hittem ma tutti megjön de nem jött meg. Meg ma vettem èszre, hogy a melleimen nagyon feltünő erek jöttek ki.
2013. jan. 22. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
TESZTELJ már! Azzal, hogy itt sorolgatod a tüneteid, nem mész semmire.
2013. jan. 22. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!