Nem értem! Reggel pozitívat teszteltem, most pedig megjött. Még nincs meg annyira mint szokott de görcsölök és vérzek nem csak barnás! Szerintetek tévedett a teszt?
Sajnálom! :( Én is átéltem egyszer ezt, nekem 6 hetesen ment el. Azóta van már egy 2 és fél éves kislányom (3 hónap múlva újra pozitívat teszteltem), és januárra várjuk a hugicát (első próbálkozós hónapban sikerült).
Tudom, hogy most nagyon nehéz, és felfoghatatlan, de ha elment, akkor még mindig jobb így az elején. Engedd el őt hamar, és hívd a következő babát, aki már veletek fog maradni. Sok erőt, jó egészséget kívánok!
Èn pedig nem adnám fel, mennék dokihoz. A Kisfiammal ugyanígy jártam én is. Megjött, ezért nem is teszteltem. Rendesen véreztem. Aztán az lett fura, hogy egy nap után elmúlt egy kicsit. Akkor teszteltem pozitívat. De utána megint kezdtem vérezni, aznap elmentem dokihoz. Kaptam progi pótlást, és picit kevesebb lett a vér, de nem múlt el teljesen. Végül egy másik doki felírt egy jobb gyógyszert (utrogestant), és akkor múlt el rendesen, és azóta a Kisfiam már 3 éves. :)
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!