Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok rajta második csíkot?

Ti láttok rajta második csíkot?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 29. 20:42
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. okt. 3. 21:47
 42/45 anonim ***** válasza:

Ez nem is a te teszted, hanem a google-ről szedted le... :(

És eredetileg ezen a fórumon szerepel (10. hozzászólásnál).

[link]

Ennek mi értelme volt? :(

2014. okt. 3. 22:08
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ugyanaz a kép...

Az első kettő is negatív volt, úgyh hirtelen ilyen erős kicsit furi is volt. Nem is értem azokat akik pozinak látták az első kettőt. Sztem azért tette fel mert nem akarja elfogadni h nincs baba, főleg h jópáran ebbe hitegették.

Hazudni akkor se kellett volna.

2014. okt. 4. 08:37
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Úr isten!!!

Tényleg ugyanaz teszt.. Ennek aztán sok értelme volt! :/

2014. okt. 4. 08:58
 45/45 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz... Mutogatta itt a hót negatív teszteket, hogy pozitívak, aztán gondolom, megjött neki, és kiguglizott egy ezer éves tesztről egy képet. Utálom, ha hülyének néznek. :( Ráadásul ezen az oldalon írja is a feltöltő, hogy csak jó sokára tesztelt, és azért lett neki ilyen erős... Pfff... Én megértem, hogy csalódott vagy, hogy nem sikerült, és sajnálom, de attól, hogy azt vártad, hogy mindenki gratuláljon az amúgy negatív tesztedhez, mert azt hitted, az az árnyék terhességet jelent, és közben mégsem, még nem kellett volna átvágni a többieket. :(
2014. okt. 4. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!