1/45 anonim válasza:
Én nem látok sajnos. Mikorra nem várod?
4/45 anonim válasza:
ez egy gyönyörű negatív teszt!
Kimaradt már? te amúgy látsz rajta?
5/45 anonim válasza:
Én látok egy nagyon halvány valamit, de terhesség esetén ennél azért egyértelműbb szokott lenni.
6/45 anonim válasza:
Én látok ott valamit! Mikorra nem várod?
7/45 anonim válasza:
Szia, ĂŠn lĂĄtok egy extra halvĂĄny mĂĄsodikat, nalam is igy kezdĹdĂśtt... :) aztĂĄn naprol- napra egyre jobban lĂĄtszott. Ide is feltettem pĂĄrat, legtobb esetben leszoltak hogy nincs azon semmi.. Telorol irok, de megprobalhatom neked feltenni a kepet.
8/45 anonim válasza:
Én látok nagyon halványan! Az enyém annyira halvány volt, hogy nem lehetett fotózni! Kívánom, hogy erősödjön! 2 nap múlva csinálj újat, és tedd fel az eredményt! :)
9/45 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!