Ha Szept.21-én voltam együtt párommal, péntek óta fáj a hasam, mintha megakarna jönni, néha szúr, feszül egyszer bal oldalon, utána jobb oldalon, az mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Vasárnap már a derekam is fájt, ma pedig már a mellbimbóim váltak érzékennyé. Ezek lehetnek beágyazódás jelei? Okt.5-re nem várom.2014. szept. 29. 19:30
11/19 A kérdező kommentje:
Na miújsi? Baba van? :)
2014. okt. 4. 13:10
12/19 anonim válasza:
Szia! A szombati teszt sajna negatív... :(
De még nem jött meg,úgyhogy van remény :) És nálad?
13/19 A kérdező kommentje:
Akkor még reménykedhetsz! Nekem sem jött meg és a mellbimbóim iszonyatosan fájnak tegnap óta, pedig mensi előtt sosem fájt. Nem merek még tesztelni! :)
2014. okt. 6. 18:14
16/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(
Nem jött meg, néha-néha mintha megakarna, ez 3 napja tart, de fehér folyásom van és a mellbimbóim állnak, mint a cövek, nagyon érzékenyek is :D emellett szét szakad a fejem :( de nem akarok még tesztelni.. :)
2014. okt. 10. 16:41
17/19 anonim válasza:
Juj de jó :) Annyira drukkolok!!! :) Mikor tesztelsz?
18/19 A kérdező kommentje:
szornyu napom volt :( hajnalban kimentem pisilni, meglattam 3 vercseppet, megtoroltem magam es rozsaszin ver jott.. megijedtem, bementem a szobaba es annyira elkezdtem gorcsolni, osszeestem volna ha a parom nem fog meg, beultetett az autoba es elsiettunk az ugyeletre. nem orult az orvos es az asszi sem, mert aludtak.. osszeroskadva vertem az ajtot h nyissa ki valaki :( felfektettek az agyra, kaptam 1 gorcsoldo injekciot, azt mondtak menjek haza, mert nyugtato is volt benne,,nehogy elaludjak ott (alig vartak hogy elhuzzunk mar onnan) mivel elotte tesztet nem csinaltam aztmondtak vagy terhes vagyok vagy vesekovem van vagy hugyuti gyulladas.. elkuldtek ultrahangra meg vizeletvetelre, megkatetereztek, de ultrahangot nem csinaltak.. eros verzesem van es tegnap nagyon darabos valami folyt ki.. nem tudom miert kesett 5 napot a verzesem es faj ennyire, holnap megyek vissza orvoshoz, nem tudom mit fog mondani, lehet hogy tenyleg terhes voltam? elkell mennem dokihoz, mert felek.. :(
2014. okt. 13. 16:11
19/19 anonim válasza:
Ez tényleg szörnyű! :( Nagyon sajnálom. :( Azért egy uh-t csinálhattak volna... Kitartást és fel a fejjel. Holnap írjál mindenképpen mit mondott az orvos! Azóta is vérzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!