Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek már tesztelhetek...

Szerintetek már tesztelhetek délután is?

Figyelt kérdés

Ciklusom 37. napján vagyok, nem jött meg még, de általában amúgy 40 nap körül szokott megjönni. Viszont ma reggel erős hányingerrel ébredtem, és a petefészkemnél ilyen zsibbadtan szúró érzésem van, menzesz előtt pedig görcsölni szokott.

10-es érzékenységű tesztcsík kimutatná napközbeni vizeletből szerintetek?

Mennyi ideig tartsam előtte vissza? Az a jó, hogyha sok folyadékot iszom, és visszatartom sokáig, vagy ha kevesebbet, és úgy tartom vissza?

Tudom, hogy a 40 napos ciklus nem normális, ha nincs baba, akkor mindenképp elmegyek kivizsgáltatni magamat.

Köszönöm előre is a válaszaitokat. :)

2014. szept. 29. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor tudnánk válaszolni, ha tudnánk, mikor ovuláltál. Mondjuk egy 100 Ft-os tesztcsík nem akkora érvágás, gondolom. :)
2014. szept. 29. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Még nem vagy késésben szóval szerintem várd meg a holnap reggelt

Drukkolok!

2014. szept. 29. 11:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom mondani, hogy a ciklusom 12., 13., 15., 23. és 28., 29. napján voltunk együtt.
2014. szept. 29. 11:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként a válaszokat. :)
2014. szept. 29. 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha napközben tesztelsz, akkor előtte 4 órán át ne igyál és ne pisilj :) és 10-es teszttel csináld!

jaj, nagyon izgulok Érted, gyorsan tesztelj és gyere a jó hírrel!!!!!!!!!

2014. szept. 29. 11:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, köszönöm! :) Írok majd.

Szerintem tesztelek egyet ma délután, aztán ha negatív, akkor holnap reggel is esetleg, főleg, ha rosszul vagyok. :) 10 db 10-es tesztet vettem 500 forintért. Bár már sajnos párat potyára elhasználtam az elmúlt hónapokban. Ez a 40 napos ciklus könnyen hiú reményeket kelt. :( Nem tervezetten csináljuk egyébként, de azért nem haragudnánk, ha jönne. :)

2014. szept. 29. 11:27
 7/10 A kérdező kommentje:
4 és fél óra telt el, alig ittam, 10-es teszt volt, negatív teljesen. Reggel próbáljam újra, vagy várjak még pár napot?
2014. szept. 29. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én megvárnám, hogy késsen. 40dik napon vagy azután pár nappal tesztelj. Az én fiamat majdnem két hét után mutatta a teszt. 1 jével kellett volna megjönnie 6án teszteltem de az olyan halvány volt hogy azt hittem száradási csík. Masik meg full negatív lett másnap.rákövetkező héten teszteltem és akkor már erős két csíkos lett a tesztem.

Most alszik a 14 hónapos fiam.

Kicsit türelem.

2014. szept. 29. 13:44
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. szept. 29. 19:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap barnáztam, képzeljétek. De azóta sincs semmi híre a menzesznek. Még hétvégéig adok neki időt, azt hiszem.
2014. szept. 30. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!