Ma (nem) kellene megjönnie, reggel csináltam egy one step tesztet. Megnéznétek?
Köszönöm szépen, nagyon rendes vagy! :)
Egyébként élőben azért jobban látszik, csak félek, hogy szellemcsík. Bár akármelyik irányból nézem, lehet látni halványan azt a második csíkot, de nem élem bele magam egyelőre. Holnap azért tesztelek újra mindenképp. :)
Remélem, jövő héten a dokid örömhírt fog közölni! :)
14-es: Teszteltél ma?
15-ös: Tölthetsz fel képet! :)
Nekem még mindig nem jött meg. Reggel csináltam megint One step tesztet és elszaladtam a gyógyszertárba egy másfajta tesztért is. A One step teszten olyan, mintha erősebben lehetne látni a csíkot, de még mindig elkeserítően halvány. A másik teszttel (Gravi hcg, nem volt X-epil) ugyanez a helyzet. Készítettem képet, csak szinte itt a gépen úgy látom a második csíkot, ha megdöntöm a monitort. Élőben persze erősebb, de nem vagyok egyáltalán biztos, hogy sikerült. Bár nekem mindig napra pontosan jött meg eddig, és ugye tegnap kellett volna, de 1 napos késésnél azért erősebb csíkot várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!