Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív? Vagy csak...

Halvány pozitív? Vagy csak oda képzelem?

Figyelt kérdés
[link]

2014. szept. 27. 16:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Látom kicsit borzoltak az idegeid. Ha 7 napja nem erősödött a teszt, akkor nem vagy terhes. Vagy azóta nem is csináltál és jojózó szemekkel próbálsz belelátni még egy csíkot. Nem értem. Csinálj holnap is egy tesztet. Annak már egyértelmű pozitívnak kéne lenni. Ha nem az, akkor nem vagy terhes.
2014. szept. 27. 17:19
 12/41 anonim ***** válasza:
25%
7 napja?? én most vagyok 12 hetes, és 3 héttel ezelőtt még negatív volt a tesztem ;)
2014. szept. 27. 17:21
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen negatív!!!
2014. szept. 27. 17:22
 14/41 anonim ***** válasza:
39%
Igen, sipsikee, azért mert te így jártál, az azt jelenti, hogy mindenki így jár. Sokkal jobb a te taktikád, hiú ábrándokban ringatni a kérdezőt. Csináljon tesztet 1-2 hét múlva, akkor már biztos pozitív lesz.
2014. szept. 27. 17:31
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
nem azt mondtam de van oka hogy ott van az a halvány csík. valamitől ki kellett jönnie ;) én azt mondtam csináljon még. de sok idióta barom az életkedvét is elveszi a hülyeségtől. ;)
2014. szept. 27. 17:34
 16/41 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy erősödnie kéne a tesztemnek csak az zavar, hogy csinâltam 4 tesztet és mindegyiken ott van halványan és nem csak én látom..De nem vagyok én idióta fel tudom fogni,hogy nem vagyok terhes!!! Majd a következő hónapban sikerül:) Nem tudom ki olvasta el a belinkelt előző kérdésemet de ott leírtam,hogy ebben a hónapban 1 napig volt meg gyengén..+4 nagyon halvány 2 csíkos teszt..kit nem nyugtalanítana ez lányok?!
2014. szept. 27. 17:38
 17/41 anonim ***** válasza:
79%
Az összes teljesen negatív nem tudom h te és még kb plussz 1 ember mit lát. Amúgy meg ha ennyire nem erődödik nem tudom miért nem mész el orvoshoz? Lehet nem kéne naponta ennyi tesztet megcsinálni és nem izgulnád halalra magad.
2014. szept. 27. 17:40
 18/41 A kérdező kommentje:
Ha negatív akkor negatív .. normális stílusban is lehet válaszolni nem csak ilyen lekezelő módon..jövőhéten megyek orvoshoz vérvétel+vizelet
2014. szept. 27. 17:44
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenek ezek az emberek sanjos. én kérdésemnél is volt pár bunkó paraszt. aztán most én nevethetek :D
2014. szept. 27. 18:18
 20/41 anonim ***** válasza:
A kérdező szerintem is menstruálni fog, én akkor szoktam bunkó lenni másokkal, na jó, azért nem ennyire, de engem jó iskolákba járattak a szüleim.:)
2014. szept. 27. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!