Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki a közeljövőben nem...

Ki az aki a közeljövőben nem várja?

Figyelt kérdés

Én ma vagyok a ciklusom 26. napján, ez a 14. hónap, hogy próbálkozunk.

Korábbi betegség miatt a nőgyógyászom javasolta a meddőségi kivizsgálást, úgyhogy belevágtunk.

A férjem teljesen egészséges, nekem az egyik petevezetékem átjárható. Amint megjött kell időpontot kérnem a meddőségin, mert a következő ciklusra az orvos terve petesejt stimuláció otthoni együttléttel.

Bár őszintén megmondva én azért nagyon bízom benne, hogy spontán összejön a baba és nem kell visszamennem a kórházba.

2014. szept. 24. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én okt. 1-re nem várom, 1 éve próbálkozunk, ha most sem jön össze elmegyek és kivizsgáltatom magam. Voltam már fél éve is orvosnál, de akkor még korainak tartotta hogy elküldjön vizsgálatokra. Te hogy bírod lelkileg? Én most egy erősebb fázisomban vagyok, bár eléggé megvisel, amikor meghallom, hogy az ismerősi körben már megint babát vár valaki, amelett, hogy örülök, hogy nekik összejött.
2014. szept. 24. 16:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Őszintén? PErsze, hogy örülök más boldogságának, de a sajátomnak még jobban örülnék. Szóval volt, már, hogy irigykedtem, de csak ritkán.

Amúgy elég jól viselem, két alkalom volt, amikor elkeseredtem, egyszer sírtam el magam, akkor nagyon kétségbeestem.

Amikor történt valami viszgálat, vagy tudtam, hogy hamarosan lesz valami, mint például most, az nagyon sok pozitív energiát ad/adott.

Hova tervezel kivizsgálásra menni?

2014. szept. 24. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
27. ciklusnap, 10 vagy 12.dpo, nem tudom eldönteni. Ma még negatív teszt, másfél éve próbálkozunk.
2014. szept. 24. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Persze én is így vagyok ezzel, hogy örülök nekik, csak én is szeretnék végre olyan boldog lenni.

Jó, hogy ilyen erős vagy és nem keserendsz el sűrűn. :) Melyik napra nem várod?

Visszamegyek majd a dokimhoz, és első körben elküld terheléses cukorra, a többit majd meglátjuk. A sima vizsgálat során nem látott semmi problémát, odabent úgy tűnik minden oké, rendszeres, pontos a ciklusom, szóval ebből nem lett okosabb. Most azzal próbálkozom önszorgalomból, hogy elkezdtem sportolni rendszeresen, és visszafogtam az egészségtelen kajákat, meg a sok cukor fogyasztást. Sosem volt baj a súlyommal, sőt inkább vékony vagyok, de olvastam, hogy ez nem árthat.

2014. szept. 25. 09:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy pontosan mikorra nem várom. Mert amióta próbálkozunk volt más 26 és 35 napos ciklusom is. Bár általában 28-30 napos szokott lenni, de azért a 35-öt veszem alapul.

Szóval október 3.-a a végső dátum.

Muszáj optimistának és pozitívnak lenni, mondjuk ez amúgy is jellemző rám szerencsére.

2014. szept. 25. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd írjátok meg mi lett! :) Addig is drukkolok!!
2014. szept. 25. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Na? Valami hír?

Én mára nem vártam, nem is jött meg, semmi jele. Teszteltem: negatív lett. Nem merek reménykedni, szerintem csak késik, de ha hétvégéig se lesz semmi, akor tesztelek megint.

2014. okt. 1. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!