LOMBIKOSOK! 3-napos embriókat kaptam vissza, és a negyedik nap kiváncsiságból csináltam 1-tesztet és halvány pozitiv lett hihetek neki?
Első vagyok!
Én is gratulálok nektek! :)
Írj ám majd, ha voltál vérvételen, és UH-n. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit tapadt meg!
Rendben megirom!!
Mennyi idős a terhességed??
Ma vagyok 18+5 hetes. Egész eddig hánytam, talán most kezd kicsit jobb lenni. :)
Az elején pedig álomkóros voltam, és azt hittem, hogy szétdurrannak a melleim.
Neked van már valami? Tuti ikreket vársz! :)
A melleim fájnak!
Reggelente van 1-kis hányingerem!
Most ugy érzem h, meg akarna jönni és enyhén görcsöl a hasam alja!
Remélem ez nm jelent gondot???
Ezt én is éreztem. Olyannyira, hogy épp tesztért mentem a gyógyszertárba, amikor úgy begörcsöltem, hogy azt gondoltam, hogy most megjött.
Aztán felhívtam a párom, hogy nincs értelme tesztet vennem, hiszen megjött tutira. Mondta, hogy vegyek. Még aznap délután lett állati erős 2 csíkom. :)
Szóval én is görcsöltem. Talán a 7. hétig elég gyakran.
Te akkor szerencsés vagy!
Most nagyon el keseredtem csináltam ismét 1-tesztet ma vagyok a 8-ik napon és nagyon meglepődtem h,negativ lett :-(
Ez mitől van??
Akkor már nincsennek babák???
Azóta nagyon rossz kedvem van sírni tudnék! :-(
De a melleim nagyon fájnak!
Akkor ez már megint nm sikerült?
Van még remény szerinted?
Ohh...fogalmam sincs sajnos!
Milyen teszt volt? Ugyanolyan, mint a többi? Esetleg csinálj reggel egy ismétlést.
Igen egyforma volt mind x-epil!
Hàt ezt màr én sem értem h mi történhetet! :-(
Mostmár mindentöl el ment a kedvem,én már nm tesztelek majd kiderül a jövő hét szerdán! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!