Lombikosok! Ma kaptam vissza 3-napos embriókat ti pihentetek utánna vagy ugyan úgy csináltatok mindent mint előtte a cipelésen kivül?
Húú, pontosan én sem tudom a részleteket, de a picsi-nél valahogy előválogatják a legjobb spermákat, és azokból használnak, míg a icsi-nél ilyen nincs, ha jól tudom.
Én kettőt kaptam vissza, az elején még úgy nézett ki, megmarad mint a kettő, de aztán az egyik nem fejlődött tovább. De van egy fiunk, ami így is szuper :)
Otthon nem csináltam tesztet, mert belefutottam egy túlstimulációba, ami miatt 9 napot kórházban voltam. Közben derült ki, hogy sikerült.
Ha jól emlékszem, nekem utána már nem volt semmi. Utrogestant kellett használni.
A tünetekre nem tudok válaszolni, mert én konkrétan majd kinyúltam a túlstimulációtól, szóval a kávé volt a legkisebb gondom :)
Volt leszívásom, átment rajtam több liter infúzió, úgy néztem ki, mint egy 8 hónapos terhes, és majd szétszakadt a hasam. De túléltem, és utána minden rendben ment, még csak enyhe rosszullétem sem volt soha. 41 hétre született spontán a fiam, könnyű és gyors szülés volt.
Neked is sok sikert!!
Én is hármat kaptam vissza, most vagyok 9 hetes, mind a három megtapadt.
Dokim redukciót javasolt, de nem mentünk bele
(talán olvastad is a kérdésemet itt a redukcióról)
Drukkolok, hogy minden rendben legyen Nálatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!