Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Ma kaptam vissza...

Lombikosok! Ma kaptam vissza 3-napos embriókat ti pihentetek utánna vagy ugyan úgy csináltatok mindent mint előtte a cipelésen kivül?

Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Húú, pontosan én sem tudom a részleteket, de a picsi-nél valahogy előválogatják a legjobb spermákat, és azokból használnak, míg a icsi-nél ilyen nincs, ha jól tudom.

Én kettőt kaptam vissza, az elején még úgy nézett ki, megmarad mint a kettő, de aztán az egyik nem fejlődött tovább. De van egy fiunk, ami így is szuper :)

Otthon nem csináltam tesztet, mert belefutottam egy túlstimulációba, ami miatt 9 napot kórházban voltam. Közben derült ki, hogy sikerült.

2014. szept. 21. 20:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!! Aranyos vagy!!! :-) Én hármat kaptam vissza!! :-) A vissza ültetés után szuriztad magad? Ma vagyok a negyedik napon és ma reggel megundorottam a kávétól és azota folyamatosan hányingerem van,neked volt ilyen tüneted??? Ja meg a melleim nagyon fájnak és alig lehet hozzá érni! Ezek a tünetek nm koraiak még??
2014. szept. 22. 07:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem, nekem utána már nem volt semmi. Utrogestant kellett használni.

A tünetekre nem tudok válaszolni, mert én konkrétan majd kinyúltam a túlstimulációtól, szóval a kávé volt a legkisebb gondom :)

Volt leszívásom, átment rajtam több liter infúzió, úgy néztem ki, mint egy 8 hónapos terhes, és majd szétszakadt a hasam. De túléltem, és utána minden rendben ment, még csak enyhe rosszullétem sem volt soha. 41 hétre született spontán a fiam, könnyű és gyors szülés volt.

Neked is sok sikert!!

2014. szept. 22. 09:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is hármat kaptam vissza, most vagyok 9 hetes, mind a három megtapadt.

Dokim redukciót javasolt, de nem mentünk bele

(talán olvastad is a kérdésemet itt a redukcióról)

Drukkolok, hogy minden rendben legyen Nálatok! :)

2014. szept. 22. 10:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Gratulálok a babákhoz!! Jó egészséget kivánok!!!
2014. szept. 22. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!