Lombikosok! Ma kaptam vissza 3-napos embriókat ti pihentetek utánna vagy ugyan úgy csináltatok mindent mint előtte a cipelésen kivül?
Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 18:53
1/15 anonim válasza:
Irodában dolgozom, én csináltam mindent tovább. Már aznap ugyanúgy mentem dolgozni, csak figyeltem, hogy ne üljek egész nap. Szerintem nem ezen múlik.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!! És nektek sikerült???
2014. szept. 19. 19:24
3/15 anonim válasza:
Kettő nem, aztán harmadszorra igen. Mindent ugyanúgy csináltam mindnél. Fene tudja, mitől függ.
4/15 anonim válasza:
Én sokat pihentem, de mindent csináltam úgy ahogy eddig. Szabadságon voltam éppen, ezért nem dolgoztam. 3napos embriót kaptam vissza én is, és sikerült elsőre. Most 16 hónapos a kislányom. Szorítok! :)
5/15 anonim válasza:
Szia!
Én azt a hetet kivettem szabinak. Lehet, nem kellett volna, de úgy éreztem, hogy ha pihenek azzal nem ártok, sőt.
Olvasgattam, sok gyümi, vidám filmek...de ez csak a pszichének kell, a testnek nem annyira :D
Az ikreket most apa próbálja altatni :) másfél évesek :)
Drukkolok Nektek!
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2014. szept. 20. 06:14
7/15 A kérdező kommentje:
A harmadik és a negyedik válaszolónak gratulálok és jó egészséget kivánok nektek!!!!
2014. szept. 20. 06:16
8/15 A kérdező kommentje:
2-dik válaszoló!! Gratulálok neked is!! Igaz ez már nekem is a második,az első nm sikerült! :(
2014. szept. 20. 06:18
9/15 anonim válasza:
2-es vagyok. Kitartas. Mar en is ugy voltam vele, hogy ugysem jon ossze es az lesz az utolso proba, erre az sikerult.
Erdemes kerdezni az orvosnal, hogy valtortat-e valamit, mert nekunk pl az hozta meg a sikert, hogy pICSI-t hasznaltak az utolsonal.
10/15 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló!!! Mi a külömbség az Icsi és a Picsi közt??? Még lenne 1-kérdésem mennyi embriót kaptatok vissza?? Csináltál othon tesztet? És hanyadik napon csináltad meg????
2014. szept. 21. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!