Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
körül belül egy hónapja voltunk együtt a barátommal, védekeztünk és rá nem sokra meg is jött a menzeszem. Azonban úgy érzem mintha terhes lennék, bizonyos ételektől hányingerem van más ételeket amiket nem is szeretek kívánom, kicsit a szagokra is érzékeny vagyok. Csináltam egy tesztet azonban reggel helyett napközben így nem vagyok biztos az eredményben, de az negatív lett, holnap megyek az orvoshoz de nagyon izgatott vagyok2014. szept. 15. 20:32
1/3 anonim válasza:
ha negatív a teszted, akkor nem vagy terhes...
2/3 anonim válasza:
Védekeztetek, megjött a menstruációd és a teszted is negatív. Nem hiszem, hogy ezek mellett még terhes vagy. Nekem is van néha, hogy érzékenyebb vagyok egyes ételekre, szagokra.
3/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem vagy terhes. Szerintem az idegesség miatt érzed rosszul magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!