Szerintetek terhes lehetek?
Figyelt kérdés
10-en megjott a havim.es kb holnapra fog elmulni.De megis 4 naptol olyan szinten emelygek hanyingerem van, faj a fejem hogy borzaszto.:/Minden megevett kaja utan hanyingerem van.Ma reggel kihanytam a reggelit!:(tegnap kinyitottam a hutot es szabaly szerint elkapott a hanyinger a kaja szagtol!Velem meg ilyen nem tortent!tegnap elott teszteltem negatív lett!Holnap megyek dokihoz....De kíváncsi lennék a velemenyetekre mert ma is borzasztoan vagyok...Perpillanat egy falatot nem bírnak lenyomni a torkomon! Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:)2014. szept. 14. 12:47
1/5 anonim válasza:
inkább valami vírusra gondolok,ha meg is jött és a teszt is negatív.Nálunk mindenkin végigment ez a hányásos vírus.
3/5 A kérdező kommentje:
2 es fel éve Németországban lakom.Picit messze van tőlem aza virus!:) multhonapban voltam beteg, hasmenés, láz takony minden ami kell!:) Hát remélem akkor nincs valami nagyobb baj!:/Köszönöm a választ! :)
2014. szept. 14. 13:15
5/5 A kérdező kommentje:
A fura még az hogy nagyon megszeretnek enni valamit, meg csinalom, amikor már megkene enni az már nem megy!:/Tipikus terhességi tünetek!tényleg nem értem! :(Köszönöm a választ!
2014. szept. 14. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!