Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek várandós ha a menstruá...

Lehetek várandós ha a menstruációm 5. Napján eggyütt voltam a párommal (7 napos a menstruációm) és kiszakadt az óvszer?

Figyelt kérdés
Ez augusztus 19-én történt és most szeptember 13-án kellett volna megjönnie . 29 napot szoktam számolni a két mensi közt és általában pontosan megjön. Tehát most 2 napja késik . és ha várandós vagyok kb. Mennyi ideje lehetek az ? A válaszokat előre is köszönöm ! :)
2014. szept. 15. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Siman tesztelhetsz már, de a tuti a holnap reggel!!! Az elso válaszolonak-rol meg annyit folyamatosan tele van az oldal ilyen kekeckedokkel,nem tudom egyszeuen megerteni miert...mi fel eve dontottuk el, hogy babat szeretnenk addig nekem se volt fogalmam semmirol..
2014. szept. 15. 17:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Folyt ...es nem azert mert analfabeta lennek vagy hulye.. (biologia volt a valszott tantargyam ertettsegin) hanem mert mindezidaig nem erdekelt..mara mar rengeteg internetes oldalt olvastam es tanultam beloluk..sokan vannak igy evvel az elejen.
2014. szept. 15. 17:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Jaaa igen ez lemarad..johet a nyelvtani helyesiras szidasa..👏👏😄
2014. szept. 15. 18:07
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki válaszolt ! :) 20 évesen nem hiszem hogy nekem ennyire bele kellett volna mélyülnöm ezekbe a dolgokba ! :) megpróbálom kibírni :D az tényleg igaz hogy a menstuáció után vagy a vége felé történik a dolog akkor nagyobb az esélye hogy a baba fiú lesz ? :) ez is érdekelne ! :)
2014. szept. 15. 18:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Reggel csináld!
2014. szept. 15. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem. Azt szokták mondani, hogy a pont ovukor vagy előtte levő nap lesz fiú, ha korábban voltak együtt (ovu előtt 3-4 nappal), akkor lány. De hogy ez mennyire hiteles...
2014. szept. 15. 21:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem az a alényeg,hogy mestruációtól számítva mikor vagytok együtt, hanem a peteéréstől számítva mikor, közeleb vagy messzebb, mert a lányos kromoszómát tartalmazó spermiuk tovább életképesek.
2014. szept. 16. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!