Lehetek várandós ha a menstruációm 5. Napján eggyütt voltam a párommal (7 napos a menstruációm) és kiszakadt az óvszer?
Figyelt kérdés
Ez augusztus 19-én történt és most szeptember 13-án kellett volna megjönnie . 29 napot szoktam számolni a két mensi közt és általában pontosan megjön. Tehát most 2 napja késik . és ha várandós vagyok kb. Mennyi ideje lehetek az ? A válaszokat előre is köszönöm ! :)2014. szept. 15. 15:50
11/17 anonim válasza:
Siman tesztelhetsz már, de a tuti a holnap reggel!!! Az elso válaszolonak-rol meg annyit folyamatosan tele van az oldal ilyen kekeckedokkel,nem tudom egyszeuen megerteni miert...mi fel eve dontottuk el, hogy babat szeretnenk addig nekem se volt fogalmam semmirol..
12/17 anonim válasza:
Folyt ...es nem azert mert analfabeta lennek vagy hulye.. (biologia volt a valszott tantargyam ertettsegin) hanem mert mindezidaig nem erdekelt..mara mar rengeteg internetes oldalt olvastam es tanultam beloluk..sokan vannak igy evvel az elejen.
13/17 anonim válasza:
Jaaa igen ez lemarad..johet a nyelvtani helyesiras szidasa..👏👏😄
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki válaszolt ! :) 20 évesen nem hiszem hogy nekem ennyire bele kellett volna mélyülnöm ezekbe a dolgokba ! :) megpróbálom kibírni :D az tényleg igaz hogy a menstuáció után vagy a vége felé történik a dolog akkor nagyobb az esélye hogy a baba fiú lesz ? :) ez is érdekelne ! :)
2014. szept. 15. 18:24
16/17 anonim válasza:
Nem. Azt szokták mondani, hogy a pont ovukor vagy előtte levő nap lesz fiú, ha korábban voltak együtt (ovu előtt 3-4 nappal), akkor lány. De hogy ez mennyire hiteles...
17/17 anonim válasza:
Nem az a alényeg,hogy mestruációtól számítva mikor vagytok együtt, hanem a peteéréstől számítva mikor, közeleb vagy messzebb, mert a lányos kromoszómát tartalmazó spermiuk tovább életképesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!