Ki nem várja a hónap végére?
Figyelt kérdés
Nekem elvileg a héten lesz valamelyik nap az ovum, reméljük sikerül majd a baba. :)Ti hogy vagytok vele?2014. szept. 15. 11:50
11/49 anonim válasza:
Kedves 4-es válaszoló! Szerintem az ovu előtti napokban is lehet tojásfehérjés folyás. Én úgy vettem észre, hogy nekem mindig előtte van. Emma
12/49 anonim válasza:
Ovu előtt van tojásfehérjés folyás 1-4 napig, kinek hogy, miután megtörtént, szárazság köszönt be, majd krémes állag.
13/49 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 25-re nem várom :) Hát sajnos nekem 2 napja az égvilágon egy csepp folyásom nincs. Hát nem tudom, h mit gondoljak. Has szurka meg van. Enyhe görcsökkel.
14/49 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap volt hasszúrka meg még ma reggel is egy kicsi, elvileg holnap lenne ovum. szokott előtte való napokban is szúrkálni vagy hamarébb lesz ovum?
2014. szept. 16. 09:21
15/49 anonim válasza:
Nekem is ma szurkál, szinte mensis érzés. Meg folyás is van. Nem tudom ilyenkor az ovu melyik nap lehet? Lehet azt egyáltalán tudni? :)
16/49 A kérdező kommentje:
Nekem elvileg ma van ovum. Tegnap este is együtt voltunk a párommal és holnap este is együtt leszünk. Reméljük sikerül a baba. :)
2014. szept. 17. 10:24
17/49 anonim válasza:
Sziasztok! Sikerült a megfelelő időben együtt lenni a párotokkal? :) Hogy vagytok most? Én 28-ára nem várom, pénteken görcsölgetett a hasam (6-7 dpo), de azóta semmi különös. Emma
18/49 A kérdező kommentje:
Én oktober elejére nem várom, minden másnap együtt voltunk. Nagyon reméljük a sikert.:)Drukkolok mindenkinek. :)Mariann
2014. szept. 21. 12:14
19/49 anonim válasza:
ovu után pár napig nincs folyás, akkor szárazság van:) aki 28 ra nem várja és ma vagy holnap lesz ovuja, neked milyen hosszuak a ciklusaid??
20/49 anonim válasza:
En sem varom 30 - ra.de nekem olyan megjon erzesem van es izomlazszeruen fajnak a melleim.hogy ovum mikor volt nemtudom .
Nektek van valami tunet? Aki honap vegere nem varja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!