Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesen volt aki elkezdte...

Terhesen volt aki elkezdte kívánni az alkoholt?

Figyelt kérdés
Még nem biztos, hogy az vagyok, csak ez elkezdett gyanús lenni, mert eddig antialkoholista ittam, kb egy kortyot sem...Most meg minden nap innék...Persze nem teszem, de az inger még attól meg van...
2014. szept. 14. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi köze van a terhességnek az alkoholhoz ? Attól,hogy elkezdte a szervezeted kívánni az alkoholt még nem vagy terhes.
2014. szept. 14. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
nem igazan. inkabb arrol van szo, h mindenben jelet latsz, mert erre fokuszalsz
2014. szept. 14. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
En sosem iszok de kismamakent nagyon kivantam a baileyst:-):-):-)kb.harom kortyot ittam is ossz vissz.:-)pedig aztan elotte tenyleg nem ittam.
2014. szept. 14. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
ha még nem vagy biztos a terhességben, tuti nem a terhesség miatt kívánsz meg dolgokat.
2014. szept. 14. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
A kivanossag az en tapasztaltom szerint is a terhesseg kesobbi reszereben jellemzo.
2014. szept. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!