Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik, de nincs...

2 napja késik, de nincs terhes tünetem, de olyan se mint amikor menszesz előtt vagyok totál semmi különöset nem érzek, ez lehet baba, vagy késik?

Figyelt kérdés
baba,

2014. szept. 13. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még az egyetlen terhes tünet a pozitív teszt lenne.
2014. szept. 13. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Bármelyik lehet. Várj még egy hetet, ha tudsz és ha nem jön meg addig sem, akkor tesztelj, mert akkor már pontosabb eredményt mutat a teszt. Ha most tesztelnél negatívat, az még nem lenne 100%-os eredmény, legalább 1 hét késés után már megbízható eredményt mutat a teszt.
2014. szept. 13. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha veszel egy tesztet, az már kimutatja.
2014. szept. 13. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!En csutortokre nem vartam es most teszteltem egy gyonyoru pozitivat. Tunetem nekem se nagyon volt. Max. neha beleszurkalt a petefeszkembe, meg gorcsolgettem egy kicsit, mintha meg akarna jonni. Ha ugy erzed, akkor ma tesztelhetsz is akar. Sok sikert!
2014. szept. 14. 09:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Várok holnap reggelig. Még nem jött meg, néha néha érzek megakar jönni érzést. Ha ma sem történik semmi, akkor holnap tesztelek, és akkor valószínűleg már szép látható pozitív lesz. 12.-ére nem vártam, azóta se jött meg :)
2014. szept. 14. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Írd meg majd, hogy mi lett!:)
2014. szept. 14. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:
este elkezdtem vérezni de nem fáj. nem érzek olyan fájdalmakat mint régen. lehet ez most ilyen menszesz? :/
2014. szept. 14. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!