Szerintetek kinek van igaza? Gyermekvállalás.
Nagyon szeretnénk mindketten kisbabát. Sokat beszélünk róla, látom a páromon, hogy nagyon vágyik rá. Pár hónapja megkérdezte, hogy mikor szülök neki kisbabát? Mondtam neki, hogy mondjuk jövőre :) Pár héttel később meg is beszéltük, hogy talán most ősszel abbahagyom a gyógyszert. Most viszont azt mondja, hogy fejezzem be a fősulit, járjak ki egy évet Ausztriába dolgozni utána, hogy onnan kapjam a GYES-t, közben ő is kijár, és így majd lesz elég pénzünk a babára. Ő kb. olyan 150körül keres a munkahelyén, mellette maszekból összejön havi 60-70ezer. Én a fősuli mellett dolgozok részmunkaidőben már több mint 1 éve. A főiskolát tudnám a baba mellett is folytatni, nem én lennék az egyetlen ilyen "diák".
Ha látnám rajta, hogy elbizonytalanodott, és nem biztos benne, hogy akarja, akkor nem agyalnék ennyit, de látom, hogy nagyon szeretne gyerkőcöt, csak fél, hogy miből, vagy a fene tudja.. :/
A múltkor hülyéskedtünk valamin és röhögve ezt mondta: "a fősulid úgyis elvesz még 2 évet az életemből, addig nem lehet gyerekem" :D Aztán mondta, hogy ő ezt nem így fogja fel, csak hülyéskedett, de akkoris. Én nem akarok semmit elvenni az életéből, adni szeretnék neki, mindent.
Hogy magyarázzam el neki, hogy ha mindketten akarjuk, akkor nem foghatja rá csak a fősulira, és felesleges a pénzen aggódni. Lakás van, kocsi van, jól keres, nagyon szeretnénk. Mi kell ennél több?
Segítsetek megértetni vele :)
Hát az az igazság, hogy a páromra rájött valami idióta "öreg vagyok" korszak :D Teljesen odavan, hogy ő ráncos, és 10év múlva már nem fog kelleni nekem. Meg hogy közel 60 éves lesz mire a gyerekünk leérettségizik, vagy meg sem éri, blabla.
Tudom, hogy nagyon szeretné, és én is. De elég egyhangúan mondjátok, hogy várjunk. Lehet, hogy tényleg neki van igaza? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!