Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 fiú után nagyon vágyom egy...

4 fiú után nagyon vágyom egy kislányra. Hasznos tanácsok vannak?

Figyelt kérdés

! fiam van, de nagyon szeretnék egy kislányt!

Most jönnek majd a - az a fontos, hogy egészséges legyen, teljesen mindegy a neme, sokan összetennék kezüket és nem válogatnának hozzászólások, ezért előre szeretném mondani, hogy MIND A 4 FIAMAT IMÁDOM, NEM CSERÉLNÉM LE EGY LÁNYÉRT SE, ÉS HA AZ ÖTÖDIK KISBABÁNK IS FIÚ LESZ, UGYAN OLYAN BOLDOG LESZEK ÉS IMÁDNI FOGOM ŐT IS!

Viszont, szerintem természetes, hogy nagyon vágyom egy kislányra és ésszerű keretek között szeretnék tenni is érte :)

A peteérés előtt két nappal időzítés mennyire esélyes? Mi a 4 fiúnál nem terveztünk, akkor voltunk együtt amikor jól esett :)

Minden hasznos tanácsnak ötletnek, kipróbált és bevált praktikának örülnék!

Köszönöm, ha nem írtok negatív kritikát :)

2014. szept. 9. 20:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Minden válaszadónak hálás vagyok! Én senkit Nem pontoztam le!!!
2014. szept. 9. 22:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Vérmami... :) ezen röhögünk a férjemmel már jó pár perce :)

Jáááj :)

Bocsánat, hogy lányra is vágyom...és biztos vagyok enne,hogy nem vagyok egyedül :) Mint, ahogy abban is biztos voltam hogy, lesz olyan aki nem bírja ki negatív komment nélkül :P

Vérmamik, hajrá :) :D :P

2014. szept. 9. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Szió!

Mi ellenpélda vagyunk, mert akkor voltunk együtt mikor még az ovuteszt negatív volt. Mikor pozítív lett, akkor már nem voltunk együtt és öblögettem is ecetes cuccal az együttlét előtt, ahogy azt Czeizler javasolta. Mégis édes, gyönyörű kisfiunk született. A maradék tesztet elpostáztam egy ismerősömnek, ők is lányt szerettek volna, hasonlóképpen jártak el és épp tegnapelőtt született meg a harmadik kisfiuk :). Egy másik ismerőm egy nappal voltak együtt pé előtt és kislányt várnak, de van olyan is, akik 3 nappal voltak együtt pé előtt és kisfiuk született. Háááát, én már kezdek kételkedni, hogy lehet ezt befolyásolni. Ok, hogy ha minden módszert bevetsz, akkor nagyobb az esély, de garancia nincs :).

2014. szept. 9. 23:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez így igaz, csak az esély nagyobb rá, de attól még nem biztos. De azt írtad, hogy ha az 5. is fiú lesz, akkor is imádni fogod!

Egy ismerősöm azért nem mer a harmadikba belevágni, mert két fia van, nagyon szeretne egy kislányt, de azt mondta haa harmadik is fiú lenne, felakasztaná magát(jelképesen).

Tegyél meg mindent amit tudsz, de ne görcsölj rá, kívánok nektek egy újabb egészséges babát!!!

Én amikor a 3 fiú után a negyedikkel teherbe estem, minden ismerősöm azzal nyaggatott, hogy ugye lány lesz és tudom-e már a baba nemét. Hát én akkor nem akartam tudni, megkértem az orvost is, ne árulja el, legyen meglepetés. Én is úgy voltam ha fiú lesz akkor is szeretni fogom, de ha lány lesz akkor az egy bónusz meglepetés.

A szülőszobán mikor megszületett, behunytam a szemem, hallottam hogy felsír, megnyugodtam, hogy egészséges, ezután néztem meg, de akkor már a férjem meg az orvos is kiabált, hogy kislány, kislány...

Még egyszer kívánok neked egy egészséges ötödiket!

2014. szept. 10. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!