6het3 naposan az ultrahang nem mutatott meg petezsakok csak egy mini fekete foltot, lesz ebbol meg baba?
Én 6 hetesen mentem először,ott is csak egy "kis fekete folt" volt semmi több..
Ugyanezekkel a tünetekkel:) Kimaradt vérzés,pozitív teszt,érzékeny na jó...BRUTÁL érzékeny mellek:)
Aztán 7hetes és pár naposan, vagy már a 8.hét pontosan nem tudom a kis fekete foltban volt a kis babácska a kis szívhangjával együtt:)
nyugi ott a kis baby :)
Gratulálok:)
Üdv 26hkm
5. vagyok: Akkor drukkolok hogy elérd a 2000-ret, nekem meg szoríts, hogy alacsonyabb legyen. Mert ha emelkedik akkor nálam méhen kívüli, ha csökken akkor meg "csak" hiperstimuláció. Nekem holnap 12-kor lesz meg az eredmény.
Amúgy vasárnap hoztak be a kórházba,mert elájultam és véreztem-nagyon erős görcsök kíséretében, valamint aznap reggel 2 db pozitívat teszteltem. A petefészkeimben pedig 5 db 4cm-es ciszta- a peteérést serkentő tabi után. :(
26l2avb (26 éves làny aki 2 éve vár babára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!