Fekete menstruáció normális tabletta mellett?
Figyelt kérdés
Régen próbáltam már 2-féle fogamzásgátló tablettát, de nem jött be egyik sem. Most elkezdtem szedni egy harmadikat (több, mint egy év telt el a másik 2 után), ez a gyógyszer a legjobb, amivel találkoztam, eddig szörnyű gyötrelmekkel jött meg, hánytam, ment a hasam, és úgy görcsöltem, hogy szinte bedrogozva voltam a sok gyógyszertől..most semmi, észre sem vettem, hogy megjött.
Először normális volt, utána átváltott feketébe. Nem barnába, tudom, milyen a barnázás, ez szó szerint fekete. Vagy talán egy fokkal világosabb a feketénél...
23L
2014. júl. 31. 10:32
1/2 anonim válasza:
talán orvosnak kellene ezt a kérdést feltenned ..
2/2 anonim válasza:
Ezt a gyógyszert is abba kellene hagynod véleményem szerint .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!