Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek vékony volt a nyálkahár...

Akinek vékony volt a nyálkahártyája és e-vitamint szedett rá mennyi idö mulva lett baba?

Figyelt kérdés
Hány mg e-vitamint kellett szedni?
2014. szept. 7. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Az e vitaminnal csinnyán bánj. Én úgy jártam hogy elkezdtem szedni hátha segít. ...majd nem is jött meg elkezdtem örülni ....de a teszt negatív 16 nap késés után is...aztán kiderült a dokinál hogy nagyon nagyon vastag a nyálkahartya azért nem jött meg mert nem tud leválni. Szóval ezt mindenképp orvossal beszéld meg!!!
2014. szept. 8. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 400 mg-t-szedtem, kúra szerűen egy-egy hónapig. Én nem hallottam róla hogy árthat, főleg ha vékony. Én Clostyt szedtem és attól vékony lett a nyálkahártya, de 7 mm-es volt amikor összejött a baba.
2014. szept. 11. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!