Genetikai vizsgálaton derült ki hogy baj van? Van rá gyógymód?
Mi régóta várjuk a babát, de nem jön. Illetve, voltam már terhes(a férjemtől), de sajnos méhenkívüli volt. Azóta semmi. Hormonjaim rendben vannak, a maradék 1 petevezetékem átjárható, pé-m van,méhnyálkahártyám jó, férjem eredménye tökéletes. A dokim szerint minden rendben, próbálkozzunk, sikerülni fog!
De én azért türelmetlen vagyok és nézelődtem a neten és felvettem a kapcsolatot egy genetikussal. Felsorolt néhány vizsgálatot amit szerinte jó lenne megcsináltatni:
-CFTR-mutáció szűrés
-Kromoszóma vizsgálat
-Trombózis panel
Ismerősek valakinek ezek a vizsgálatok? Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
Ja, és ezek a vizsgálatok TB-re is elvégezhetők(ingyen)? Mert akivel én beszéltem ő egy egy magánklinikán dolgozik és kb.150 ezer Ft. lenne!
Szerintem mielőtt ennyi pénzt adsz ki, csinálj végig egy hónapot hőmérőzéssel, és ovulációs teszttel. Legyetek együtt amikor pozitív az ovu-teszt, és ha még így se jön össze, csak utána próbáljatok ki bármit is a felsoroltakból.
Sok sikert!
Köszi, aranyos vagy.
Az igazság az, hogy a hőmérőzésen, az ovu teszteken, és a hasonló praktikákon már réges rég túl vagyok. Már rá is untam!
Ezért agyalok, hogy mit lehetne még bevetni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!