Van pozitív vélemény a Merional (tüszőérést serkenető) majd utána a Choragon tüszőrepesztő injekciókúráknak? A Choragon injekcióból hányat fognak beadni? Mekkora az esély hogy teherbe esek ezek után?
Én azért kapom a Merionalt,mert nincs menstruációm ezáltal peteérésem sem! A Duphastont miért kellett szedned? Azt arra írják,akinek meg akarják hozni a menstruációját nem?
Sok sikert neked! Remélem hamarosan mindegyikőnknek sikerül!
A Merionalt azért kaptam, mert ugyan van minden hónapban peteérésem, csak nem megfelelő méretűek a tüszők. A szurinak köszönhetően ez megoldódott.
A Duphastont enyhe sárgatest elégtelenségre kaptam, ami ezáltal a létrejött terhességet segít fenntartani.
Igen, szokták a menzesz elindítására is használni, de ott csak pár napig adják. Az én esetemben addig kellett szedni, amig egyértelműen ki nem zárták a terhességet, hiszen ennek a gyógyszernek a hirtelen megvonása adott esetben vetélést is okozhat. Majd jelentkezz, hogy hogyan alakultak a dolgok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!