Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elázott teszten lehet erős a...

Elázott teszten lehet erős a száradási csík?

Figyelt kérdés

SZiasztok!

Elázott a terhességi tesztem (nem tudom, hogyan, nem áztattam sokat)és van rajta egy csík, de nekem száradásinak tűnik. Amiért bizonytalan vagyok, hogy van egy pici színe, ez lehet az elázástól?

2014. szept. 4. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

bírom mikor valaki az ilyen pozi tesztre azt írja hogy negatív, a full negatívra hogy hááát látok valamit.

ez jól láthatóan pozi, gratula!

2014. szept. 4. 16:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne elázva, pozinak mondanám, de így...nem lehet attól színe, mert az egész rózsaszín volt sokáig? Senki nem áztatta még el a tesztjét rajt kívül? :-) amúgy nem tudom, ki pontozással lefelé, nekem minden válasz hasznos volt.
2014. szept. 4. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor én is eláztattam egy xepilt, itt a sztori.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Nekem valóban pozitív volt a tesztem, de sajnos a baba nem maradt meg. :(

Az intimed tesztekkel személy szerint nem vagyok kibékülve, de a tiéden látom a csíkot. Drukkolok hogy baba legyen!

2014. szept. 4. 16:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Úgyis kell mennem patikába, de ott csak gabriel van. Az is mutatnak vmit, ha ez mégis pozitív? Úgy olvastam, az kevésbé érzékeny, pedig igem drága...
2014. szept. 4. 17:06
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Én kérek elnézést, hogy nekem ez nem pozitív teszt! A kérdező sem vette pozitívnak!

Gratulálni meg majd akkor fogok, ha egyértelmű 2 csíkot látok, elázás nélkül!

Lehet, hogy nem kellett volna szétvágni, nem ez a baj?

2014. szept. 4. 18:52
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudjatok de En meg azt nem ertem,h lehet ilyen tesztekre azt mondani,h pozitív?:)) ha ezt en csinaltam volna meg se fordulna a fejemben,h terhes vagyok..de nem rosszindulatbol mondom..amikor nekem lett pozi az olyan egyértelmű volt..ez siman negatív,de kívánom,h babas legyél:))
2014. szept. 4. 19:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Nos, úgy tűnik, ez csak egy csúnyán elázott teszt volt. A Gabriel negatív, és annyira görcsölök, hogy tuti meg fog jönni. Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 5. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!