Szeptember elsejére nem vártam. Ma barnás-rózsaszínes vérzésem lett. Lehet még attól baba?
Figyelt kérdés
Fémes ízt érzek a számban, folyamatosan nyilallik a derekamba, és a bal mellem mintha fájna, főleg a bimbóm... Szóval teljesen olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Nem szokott késni, de két hete felfáztam, és vesemedence gyulladásom lett, amire antibiotikumot kaptam. Csináltam tegnap tesztet, de az negatív lett, igaz, 25-ös érzékenységű volt. Van még itthon egy 10-es érzékenységűm, de azt így nem szeretném ellőni, mert megvárom, hogy mi lesz a mostani furcsa vérezgetés vége. Hányingerem az nincs, csak néha émelygek, ha megcsap valami étel illata. Szerintetek lehet még baba a dologban?2014. szept. 4. 12:26
11/18 A kérdező kommentje:
Sokszor teszteltem már negatívat emiatt akarok várni. Reggel csináltam meg őket, hogy biztosra menjek. Tudom hogy ha a délutáni is kimutatja, akkor tuti van baba, de reggelig csak tudok még várni... :-). Viszont tényleg aggaszt, hogy ugyan azok a tüneteim mint mielőtt meg akar jönni, de pl fémes érzetem nem szokott lenni. Meg a bimbóm nem szokott fájni, most meg rosszul vagyok a gondolattól is hogy valami hozzá érjen - de csak a balhoz...
2014. szept. 4. 12:56
12/18 anonim válasza:
Szia. Vegyél ovulációs, Hlh tesztet. Ez sokkal hamarabb mutatja a pozitív terhességet, mint a Hcg teszt, csak tudni kell a szabályokat. Más hormont, hlh mér. Így csak akkor pozitív valóban, ha a teszt csík legalább olyan erős, v erősebb mint a kontroll csík. Ha halványabb, akkor negatív, szemben a hcg teszttel, ami már halvány csíknál is minden esetben pozitívat jelez. És természetesen ne legyen ovulációs időszak, mert akkor azért pozitív. Nekem mindkét terhességes ez mutatta meg először. Mindkettő eredménye ma mellettem szaladgál ;)
13/18 A kérdező kommentje:
Netről lendeltem az ovu tesztet de már nincs itthon. Ezt tudok venni gyógyszertárban? Mert ha igen akkor veszek :-)
2014. szept. 4. 14:00
14/18 anonim válasza:
Drogériákban, gyógyszertárban is.
15/18 Erika0318 válasza:
2-3nap mulva csinálj reggel egy tesztet, és ha negatív tuti nem vagy az
17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. Nagyon erős vérzéssel jött meg, alig bírtam meglenni a fájdalomtól. De mindegy, új hónap, új lehetőség... az biztos hogy megint veszek ovu tesztet, és minden második nap együtt leszünk a drágával, hogy mielőbb jöjjön a babóca... :-)
2014. szept. 6. 09:31
18/18 anonim válasza:
drukkolok nektek.sok sikert.:)
5 éves kisfiú anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!