Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha sikerült a baba akkor nem...

Ha sikerült a baba akkor nem csak az ébredési hő magas hanem egész nap magasan marad?

Figyelt kérdés
Szoktam mérni reggelente ébredéskor, vezetem is de most a csemetém játszott a lázmérővel és megmértem én is most is 37 ok.
2014. szept. 2. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Remélem így is marad én pénteken szeretnék egyet tesztelni, nincs semmi tünetem, nem görcsölök, nem tudom ez jót vagy rosszat jelent. De már nagyon izgulok mi lesz.
2014. szept. 3. 13:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy a sok csalódás miatt már félek tesztelni:( Én is holnapra nem várom de előtte 1 nappal már barnás folyás szokta jelezni, ez minden hónapban így van de ma még nem volt. Lehet várok hétfőig és akkor tesztelek.
2014. szept. 4. 18:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött:(
2014. szept. 5. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!