Szerintetek ez pozitív terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Nem úgy volt meg a menzeszem ahogy szokott meg érdekesen fáj a hasam alja azóta is és így most 10 perce csináltam ezt a tesztet. Szerintetek van ott valami? Én látom de nem akarom elhinni.
2014. szept. 2. 16:49
1/18 anonim válasza:
Van rajta valami.Csinálj egyet reggel, azon erősebb lesz, ha terhes vagy.
2/18 anonim válasza:
Extra halvány de látom :) szerintem azert holnap reggeli vizeletből illetve 2-3 nap múlva is csinálj teszteket legalább látod hogy erősödik :)
3/18 A kérdező kommentje:
Nincs itthon több tesztem és reggel meló de holnap veszek délután és reggel azt is meg csinálom.
2014. szept. 2. 16:53
4/18 anonim válasza:
Ezt én pozitívnak látom :) Halk gratula! Érdemes lesz ellőni még párat, de ígéretes.
5/18 anonim válasza:
Nagyon halványan... Reggel csinálj újat! ;)
6/18 anonim válasza:
Valamit látok rajta. Menzesz mellett azért ritkán van terhesség, csinálj újat és én csak akkor gratulálnék, ha akartad :)
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ mindenféleképpen jelentkezem a következővel is akár mi is lesz. Nagyon aranyosak vagytok.
2014. szept. 2. 16:56
8/18 A kérdező kommentje:
Igen tervezett baba lenne már várjuk nagyon :)
2014. szept. 2. 16:57
9/18 anonim válasza:
Én is látok valamit.majd tedd fel a reggeli tesztet is!
10/18 anonim válasza:
Szia!
Na ez most hülyén fog hangzani,de ha ide-oda rángatom a képet akkor látok rajta v.mit:)
De amúgy én nem látok rajta 2 csíkot..
Teszteltél?? Milyen lett? Kép:) Nagyon szorítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!