Ti is látjátok a 2. csíkot?
Figyelt kérdés
Sajna már 3 napja barnázom, de ma reggel csináltam egy tesztet és ez lett. Még 4 nap van a nem vártig.2014. szept. 2. 08:03
11/22 anonim válasza:
A másodikon látni valamit, drukkolok, hogy ne csak száradási csík legyen!!!! Pár nap és erősödnie kell!
12/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok mikorra nem várod hogy +teszteltél , én 7-re nem várom most felcsigáztál hogy teszteljek előbb.
15/22 A kérdező kommentje:
Péntekre nem várom (28 napos a ciklusom). Azt nem tudom, hogy mikor fogant mert nem volt ovu tesztem és így amikor csak lehetett együtt voltunk.
2014. szept. 2. 08:55
16/22 anonim válasza:
Pozitívnak látom. Én is csináltam ma, én mára nem várom...és az totál negatív! :( Ezen simán lehet látni (legalábbis az enyémhez képest)
17/22 anonim válasza:
Tuti pozitiv mindkettö!! par nap es tesztelj megint akkor mar erösebb lesz! :) Gratulalok!
18/22 anonim válasza:
Szerintem is pozitív-gyanús. Én is kb. ilyenkor teszteltem a nem várt előtt, de full negatív lett. Három nappal később meg jól látható pozitív :) Kívánom, hogy erősödjön neked is :)
19/22 anonim válasza:
Szerintem is halvány pozitiv!!!
20/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Majd 2 nap múlva tesztelek még egyet. Remélem az már tuti lesz.
2014. szept. 2. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!