Ezen látjátok a halvány csíkot? Nem tudom mit gondoljak.
Figyelt kérdés
Élőben ott van egy halvány csík, a bal széle erősebb, de nem tudom eldönteni ez most mit jelent így.
Köszönöm a segítséget!
2014. aug. 25. 15:34
1/16 anonim válasza:
Jézusom, olvasd már el, hogy mi volt a használati utasításra írva! Ha az, hogy 2 csík = terhes, akkor te terhes vagy.
2/16 anonim válasza:
Ez sajnos teljesen negatív teszt...
4/16 anonim válasza:
Igen ott van a 2.csík elég halvány de én látom de ki kell ahhoz nagyítani.Örülünk?
1-es ne tévesszen meg az árnyék amit látsz olyan erősen!
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok! Igen, örülnék ha baba lenne. Azért vagyok bizonytalan, mert a bal szélén erősebb csak, amúgy meg halvány a csík. A válaszok is eltérőek, így most már tényleg nem tudom mit gondoljak, de majd csinálok másikat is.
2014. aug. 25. 15:58
7/16 anonim válasza:
Én látom a halvány csíkot. De miért nem ismétled meg a tesztet, ha ennyire kétségek között vagy?
8/16 A kérdező kommentje:
Megismételem, csak várnom kell a mintára, amiből ezt csináltam kiöntöttem.
2014. aug. 25. 16:39
9/16 anonim válasza:
Szerintem van ott egy halvány csík. De kíváncsi lennék a másik tesztre is. :) Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!