Lehet beagyazodas? Peteereskor, elotte es utana is egyutt voltunk. Ennek 7-8 napja, es ket napja ejjeli eros hasszurkalast, hasfajdalmat erzek, es feheres folyas, hanyinger.
Figyelt kérdés
2 honapja probalkozunk, 9. re nem varom2014. szept. 1. 18:52
11/21 anonim válasza:
Szerintem én sem fogom kibírni. Úgyis megyek dm-be, max veszek még tesztet :)
12/21 A kérdező kommentje:
Majd irj, nagyon szoritok !
En ma vettem, es bekeszitettem a furdoszobaba :)
2014. szept. 1. 20:54
13/21 anonim válasza:
Én peteérés után 8 nappal kezdtem el kicsit görcsölni kb 3-4 napig, és akkor az jelenthette a beágyazódást mert most 6 hetes vagyok :)
14/21 anonim válasza:
6-os vagyok. Teszteltem reggel, negatív :( De még nem jött meg...
15/21 A kérdező kommentje:
Akkor megvan remeny !!!
2014. szept. 2. 10:57
16/21 anonim válasza:
Köszi, hogy bíztatsz :) Hát ha ma nem jön meg, akkor tuti, mert nekem mindig pontos, még egy napot sem szokott késni. Csak azt hittem ilyenkor már valami nagyon halvány pozi lenne, de semmi, úgyhogy ez most elkeserít kicsit :(
17/21 A kérdező kommentje:
Sok olyat hallottam, hogy a nemvart utan par nappal jelenik csak meg a 2.csik. Teszt erzekenysegtol is fugg.
Szoritok !
En csutortok reggel a nemvart elott 5 nappal akarok tesztelni, utana meg hetfon. Nem birom ki addig!
2014. szept. 2. 13:14
18/21 anonim válasza:
Hú, az 5 nappal előtte szerintem még nagyon korai lesz, de szorítok, hogy baba legyen a dologban :)
19/21 anonim válasza:
Kérdező mi van veled? Teszteltél? Megjött?
20/21 anonim válasza:
Igen, én is kiváncsi lennék. 6-os vagyok. Nekem végül megjött, most újra izgulás van ebben a hónapban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!