Mit gondoltok erről a görbéről?
Figyelt kérdés
Igazából csak részlet, az utóbbi napokat tartalmazza, főként a DPO-ról mit gondoltok?
2010. jan. 17. 13:21
1/7 anonim válasza:
Szépen fent van a hőd.Mikor kéne megjönnie??
2/7 A kérdező kommentje:
Hát, számításaim szerint valamikor a jövőhéten. Úgy szerda környékén.
2010. jan. 17. 13:44
3/7 A kérdező kommentje:
Csak azt a 3 napos lett lévő hőt nem értem. Az előtte lévő csúcsnál (5 napon) volt egy erős petefészek görcsöm. Nem tudom mit jelenthet...
2010. jan. 17. 13:45
4/7 A kérdező kommentje:
*lent, nem pedig lett
2010. jan. 17. 14:42
5/7 anonim válasza:
Szép kis görbe. :)
A leesés lehet a beágyazódás is egyébként. Nekem is hasonló volt: a 6-7. napon volt a leesés, a 7. napon görcs pici és az volt a beágyazódás, utólag kiderült. Minden apró jelet felírtam, vezettem, így visszanézve már okos vagyok. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Amikor lent volt a hőm, semmi görcsöm nem volt. Az 5 napon, amikor fent volt, akkor volt egy kb fél óráig tartó erős görcsöm, egész végbélig ható. Azóta semmi bajom, csak hányingerem szokott lenni, de ma estére már az is elmúlt.
Azonban az a görcsölés elég gáz volt.
2010. jan. 17. 17:37
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy amolyan alhasi enyhe, szinte izomlázszerű, menszesz előtti fájdalom előfordul, illetve a jobb petefészkemet érzem, hogy van.
2010. jan. 17. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!