Fogamzásgátló tabletta mellett mik a tünetek, ha terhes valaki?
Ezt a kérdést már én is feltettem, de érdemleges választ sajnos nem adott nekem senki :(
Én is gyógyszert szedek, és pont ilyen tüneteim vannak mint neked, 2 hétig rettenetesen furán voltam reggeli émelygés, de csak 2-3 napig, fáradtság, viszont nálam a vérzés szokatlan volt, első nap alig valami, aztán normális a 2. és 3. napon, a derékfájás viszont a legrosszabb na meg puffadok. Gyanakszom, hogy abba a bizonyos 1%ba tartozom.
A témával kapcsolatban azt olvastam, hogy nem szokatlan a teljesen normális vérzés sem, főleg tabletta mellett, hiszen a szervezet emlékszik rá, hogy meg kell jönnie.
Írj majd, hogy mi van veled.
Sziasztok!
Hát nem tudom miért van ez,de a múlt hónapban nálam is ez volt,és én is félek hogy terhes vagyok.
Teljesen normálisan megvolt a vérzésem,csak az volt más hogy már előtte 2 héttel fájt a hasam,ami nekem soha nem szokott.Fájt a mellem is meg a derekam is de ezek elmúltak.A hasfájás meg a fura szájíz megmaradt,ezért még én is nagyon parázok.egyfolytába csinálom a teszteket,mind negatív,de mégis félek!
Nekem a hasfájásra a körzeti doki azt mondta gyulladásom van,írt rá antibiotikumot,és mintha már tényleg nem fájna annyira.
December 18.-án voltunk együtt,szerintetek már hihetek a teszteknek?
Én is rendesen szedtem a gyógyszert, és nem emlékszem hányás, hasmenés, egyéb dolgokra sem.
De mégis érzem, hogy valami nincs rendjén.
Tesztelni nem merek, pedig megnyugtatnám magam vele :S
Egyre jobban érzem ezeket az alhasi bizsergető, nyilalgató fájdalmakat. Ma pedig megint előjött a hányinger, szédülés. Nem értem mi lehet.
Első voltam :)
sziasztok!
velem is ez van, hnap csinálok tesztet:S
Sziasztok!Mi van veletek,már jobban vagytok?Nekem már megint fáj a hasam,és néha a derekam,a mellem viszont nem.(pedig ilyenkor már szokott)A mensimnek 2.-án kellene megjönnie!!!!
A tesztek negatívak.Mi lehet ez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!