Van okom félni, mit tegyek? (többi lent)
Vegyél tesztet, biztos, ami biztos... mindenesetre az előváladéktól is teherbe lehet esni...
És a gyakori vizelési inger az egyik első koraterhességi tünet.
ha nem élvezett beléd akkor nem hiszem,persze előváladéktól is lehet de kicsi az esélye..
1 hét késés az még nem sok..
ha még egy hetet késik akkor viszont szerintem már vegyél tesztet..
Egy tesztet mindenképpen vegyél :)
Nekem a volt barátnőmnél ugyan ez volt. Akkor vesztette el a szüzességét. Már 1 hete késett én nagyon megijedtem. A teszt mindig pozitív lett és mindig azt hittem ő csinálta meg rosszul nagyon meg voltam ijedve, hogy teherbe ejtettem. Majd másfél hetet kellett várni hogy megjöjjön neki. Vagyis 2,5 hetet késett a menstruációja és utána már nem késett többé. Gondolom nem kell mondanom, hogy nagy kő esett le a szívemről. Lehet, hogy csak nálad is ez a helyzet hogy sokat fog késni mert mondom neki 2,5 hetet késett és nem volt semmi baj. Azért a biztonság kedvéért majd vegyél egy tesztet ha már 2 hetet késik, mert a spermium 2 hét után ágyazódik be normálisan úgy, hogy kimutatható az eredmény. A tesztre rá van írva a használati utasítás de általában reggel kell megcsinálni az első vizelésnél.
Utolsó! Nagyon nagy sületlenségeket írtál össze! Hány éves vagy hogy ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal?
A spermium ágyazódik be???? Olvass kérlek utána hogyan működnek a dolgok!
A barátnődnek meg ha pozitívak voltak a tesztjei, akkor terhes volt és elvetélt! Remélem volt orvosnál utána!
Bocsi Kérdező, annyira kiakadtam az előbbin, hogy pont a Te kérdésedre nem is válaszoltam...
Szóval nem kell még annyira aggódnod, hiszen korábban sem volt pontos a menstruációd. A legbiztosabb ha veszel majd egy tesztet és reggeli első vizeletből megcsinálod. A megszakításos módszer csak azoknak ajánlott, akik nem ijednek meg ha baba lesz belőle. Nem egy ismerősöm van, akiknek megszakításból lett gyermekük, mert ugye az előváladékban is lehet spermium, illetve ki tudja időben vette-e ki stb...
Jelentkezz be nőgyógyászhoz, ő majd megvizsgál, ha már 5 hónapja nemi életet élsz nem ártana egy rákszűrésre is elmenni.
Tesztet már rég lehetett volna csinálni, a tünetek bármitől lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!