Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet félni magától az érzéstő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet félni magától az érzéstől hogy megszeretsz valakit?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy újra kinyílnak a megbántásra való alkalmas ajtók. Tehát, hogy félsz attól hogy szeress valakit mert stresszesen sebezhetőnek érezzük magunkat és nem akarunk újra bármilyen fájdalmat, bántást csalódást átélni. Mert valahogy így érzek de ez nem releváns, de most így a kérdésem is meg van válaszolva, hogy igen lehet.. de valami olyan válaszra gondoltam ami kevésbé karakterszegény pl tapasztalatra vagy arra, hogy lehet ezt leküzdeni esetleg valami ilyesmire.

2014. júl. 3. 02:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen ettől is lehet félni, szerintem leginkább úgy, ha tudatosítod magadban, hogy ez is az élet része és ha nem kockáztat valaki, akkor a boldogságot is kizárja - hínye milyen instant coelho -t írtam..
2014. júl. 3. 02:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, valóban rejlik benne igazság de ha valaki több fájdalmat nem akar átélni :_D ?
2014. júl. 3. 02:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen módon úgy is megfog(sz) sérülni, ha nem valaki miatt, akkor azért mert túlaggódtad/gondoltad magad és elzártad magadtól a lehetőségeket

Szerintem találd meg azt a technikát, amivel hamarabb kirugdosod magadat a búbánatból

2014. júl. 3. 02:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezentúl hetente egyel több lottó szelvényt adok fel :C
2014. júl. 3. 02:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen lehet, mert a csalódástól való félelem is hasonló érzés...legalábbis én amiatt nem akartam/akarok megszeretni senkit évek óta, és most dilemmában vagyok, mert nem tudom most akarok e...szóval lehet igen!
2014. júl. 3. 07:43
 6/8 anonim ***** válasza:
igen
2014. júl. 3. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, csak éppen butaság. Egyrészt, mert akár félsz tőle, akár nem, bekövetkezik, másrészt pedig azért, mert az érzéseket meg kell élni, akár földbe döngöl, akár mennybe visz.
2014. júl. 4. 15:00
 8/8 aries 2 ***** válasza:
Igen. Mert attól félnék, hogy soha nem tudnám őt eléggé szeretni. Soha nem hinné el, hogy szeretem őt.
2014. júl. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!