Most van az első clostibegty időszakom, és a 11 napon 13mm-es volt a tüszőm a nyálkahártyám 4,7-es. Ez a doki szerint még elég kicsi. A 13. napon még mindig 13mm a tüszőm, de a nyálkahártyám 6,7-es. A tüsző nem nőtt, de miért?
Igazán nincs mit. Sajnos engem is évekig félre kezeltek, sőt majdnem az életembe került egy hozzá nem értő orvos.
Azóta próbálok segíteni hasonló helyzetben lévőknek, jó dokihoz kerülrni. Ennek már lassan 5 éve. Én 2009 októberében kerültem a Mensmentisbe és kezdtek el végre rendesen kezelni, akkor már nagyon rossz állapotban voltam, mert 3 felesleges lombikot is lenyomtam.
2010 tavaszán mondta a doki, hogy most már van értelme próbálkozni és 2010 augusztusában megfogant a kisfiúnk, ma már lassan 3,5 éves nagy fiú lesz.
Nézz be ebbe a zárt csoportba a facen, sokat fognak segíteni neked:
ha endokrinológiára mész ott biztos tudni fogják,hogy a babához 1 körül kell lennie a tsh-nak,nem elég határértéken belül lennie.
Valszeg ne ez a fő gond,de szerintem ere is kell majd gyógyszert kapnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!