Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kívüli műtét után mikor...

Méhen kívüli műtét után mikor estetek teherbe?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol tapadt meg. Nekem kb. talán 1,5 cm-rel kellett volna, hogy bekerüljön a tubából a méhbe. Mire feleszméltem már műtőbe voltam. Még szerencse, hogy van egy gyerekem, mert azóta egy petefészkem van és nem jött össze másik baba, de remélem, hogy veled más lesz a helyzet.
2014. aug. 30. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy gyerek. Kivették az egyik petevezetőt. Mi szeretnénk kistestvért, de régóta nem jött össze, ezért kérdeztem.
2014. aug. 30. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár nem teljesen a kérdésre válaszolok, de nekem is egy petefészkem és petevezetőm van, mégis ahogy elhatároztuk, megfogant a kisbabánk. Ha rendszeres a ciklusod, akkor elvileg a megmaradt szerv átveszi a kivett szerv szerepét, így akár minden hónapban ugyanúgy lehet pé-d.

Ezt csak azért írtam, hogy az egy szerv miatt ne görcsölj, nem tudom mióta próbálkoztok, de össze fog jönni ;)

Mihamarabbi babásodást kívánok!

2014. aug. 30. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!